Hittade hem igen.....

......gjorde maken. Med en hel del idrottsforskarmaterial att fördriva tiden med får man väl förmoda. Dock verkade Linköpings bibliotek vara snabbt överstökat, iallafall i jämförelse med Kungliga i Stockholm.
Vet inte hur många veckor sammanlagt som han har tillbringat heldagar på det stället, men det verkar som om där finns oändliga "skatter" att ösa ur.
Och jag har bara pratat sopor som vanligt hela dagen, men jag inbillar mig ändå att det är jag som har haft roligast.
Bilen fick vara på "dagis" idag. Den blev inlämnad återigen till reparationsfirman, för översyn av deras senaste service och reparation. Han (bilen) har nämligen högljutt beklagat sig, varje gång jag bromsat och tjutit med fläktremmen vid kraftiga rattrörelser. Så kunde vi ju inte ha det, är ju synd om det lilla livet och många riksdaler nedlagda för åtgärden redan.
Nu var det "gratis" idag och han verkar må mycket bättre, så skönt det. (Än sålänge iallafall.)
Hyfsat väder ikväll, vi får väl se om jag hinner ut i solen på altanen innan molnen tar över. Det sket sig ju igår menar jag.
På teve blir det "Barnmorska" även idag och lite husletande förstås, kryddat med nyheter innan sängen ropar på mig.
Imorron blir det mera sopor..........
 
Får bli en "gammal bild" som illustration idag, då datorn bråkar med mig. Endast touchfunktionen funkar för närvarande. "Den lilla pilen" har tagit semester........
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0