Kossor, kaffe och koftor.....

Lite morgonkaos inför dagens barnkalas, men alla fick frukost och hann att duscha efter "att vi ordnat kön". Sen smet jag och maken, till tunnelbanan och åkte till "Sumpan". Där letade vi först upp en restaurang som hade dagens och vi åt pannbiff. Därpå skulle vi orientera oss på orten och hitta vilket håll vi skulle promenera i duggregnet.
Med hjälp av restaurangpersonalen, fick vi veta vilket väderstreck vi skulle välja och sen kunde makens telefon bygga vidare på denna information. Det kändes inte speciellt långt innan vi sprang på rätt gata och sen var det bara att följa den till nummer 24. 
Faster bjöd på kaffe och vi beundrade hennes vid det här laget enorma samling av kossor. Vi hade även med oss några stycken, att utöka den redan stora skaran med. Sen provade faster de två koftorna som jag hade med till påseende. Hon var nöjd med båda, så det blev affär.
Hennes son, min kusin dök sen upp och satt en stund och pratade. Klockan gick och vi var tvungna att dra oss hemöver för vi hade lovat vara barnvakt under kvällen. Kusin gjorde oss sällskap och framme vid Sundbybergs station, höll vi på att krocka med dansaren Kristian Lotus. Vem då?? sa både maken och kusin. Jag förklarade det där med Let's dance, men de var fortfarande lika nollställda båda två. 
Nåväl jag såg iallafall en kändis....poäng till mig.
Nu har vi ätit pizza och nattat lillasyster, lika snäll som vanligt. Bröderna Bus passar på att köra helkväll med fotbollsspel på datorn, när inte morföräldrarna sätter gräns och föräldrarna är ute på vift.
Men må så vara, fär en gångs skull. Inte ens Gladiatorerna (som annars är favoriter) lockar ikväll. 
Snart ska jag dock kolla in vad Mr. Selfridge hittar på, som avslutning på dagen.
Ia ville också se vad han hittade på, men somnade igen ganska snabbt i mitt knä. Nu sover hon i sin spjälsäng....sålänge det varar......
 
Titta! jag fick en docka, den måste jag krama.......
 
Vissa åt specialgröt till frukost, andragjorde  vanlig traditionell, på havregryn
 
Då tar vi oss an doppresenterna, lite i förskott.....
 
Titta pappa vad jag hittade när jag testade mina nya skor
 
I Sundbyberg hade dom fina tulpaner.......
 
....och en massa kossor.
 
<nu var du rolig morfar....blixten rakt i nyllet.
.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0