Ny dag.......

....och nya möjligheter, att få skäll. Nej så farligt är det inte, men en och annan mer eller mindre missnöjd kund får man allt hantera under dagens lopp.
Första arbetsdagen till ända på en hel vecka den här gången. Men den försvann ganska så behändigt, i takt med alla arbetsuppgifter som fanns/tillkom under dagen. Hux flux hade jag arbetat nästan en timma för mycket till och med.
Några förnödenheter från affären och sen hem till altanspolningen, (den dagliga) då herr och fruar And fortfarande inte fattar (och aldrig kommer göra så heller) att det inte är deras privata toalett.
Nu ska jag försöka hitta en dag för min sextioårspresent, fick ju en Ålandskryssning med barn och barnbarn som sällskap. Dock inte helt lätt att få till ett datum då alla kan......
Solen förärar oss med sin närvaro och en kopp kaffe på altanen (efter saneringen) i trettiogradig värme, med ett glas ingefärsvatten därtill, var väldigt avkopplande.
På dumburken idag: Ernst på nya äventyr i Toscana och "Cold case" Sverige, samt lite nyheter till "efterrätt" får det bli. Sen är det dags för nattdate med sängen...... 
 
Blå-gul backtuva.......
 
Blått hörn vid häcken.
 
Mera blomsterprakt vid den gemensamma tallen, på tomtgränsen mot grannen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0