....och hur fort blev det inte söndag?

Det var ju fredag alldeles nyss och en hel helg låg framför av ledighet och relax. Ja det var ju det där med loppisen bara, både lördag och söndag. Hade lite hjälp av min "loppisgranne" med försäljningen idag, då jag efter avisering kom en timma senare. Mina grejer stod där dom stod och då hugad spekulant ville handla, var grannen snäll och tog betalt. 
Inte blev det såvärst mycket sålt idag heller, men till bordshyran fick jag iallafall ihop och då är det ok.
Maken hade fått order om att både handla och fixa middag, medan jag "vilade upp mig". Som avslutning på denna loppismånad, var det lotteri för alla säljare efter stängningsdags. Man kunde vinna bordshyra, godis och presentkort på go'fika.
Nu vann inte jag något, men fick äran att dra förstapris-vinnaren och det var väl en evig tur att jag inte drog min egen lott då. Hade varit en aaaaning pinsamt.
Maken har nu rest på fotboll som lagledare vid bortamatch. Solen skiner och gott om kaffe finns. Visserligen blåser det rejält, men i glashuset har vi lä och en kopp där känns ganska lockande.
Då dagens middag räckte till repris för två imorron och smörgåsarna är bredda inför arbetsdagen, finns det ledig tid att njuta....en stund.
För på golvet i köket står två fulla tvättkorgar och ropar efter garderob respektive byrålådor. Slår dock dövörat till ännu en stund och bara ääääär. 
Medan andra (dottern) redan har börjat sin arbetsvecka, med att flyga till Los Angeles för två dagar. Ja olika äro arbetsförhållandena här i världen.......
......och för första gången någonsin har jag ingen mor att fira dag för. Men hon har det bättre varje dag nu, varthän hon än funnit sin vila.
 
Kjolen paketerad för transporten till  sin testperson.
 
Den är slut nu, men den här "produktprovaren" kan rekommendera ett inköp.......
 
Prisbordet är laddat på loppisen....
 
Började bra för en del....två vinster på raken.
 
Men förstapriset fixade jag till denna säljare....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0