Ömsesidig glömska.......

....kan i en del hänseenden vara väldigt bra. I just detta fallet renderade det en glad stund mellan man och hustru, när tredje part kom på besök och "påminde" om bröllopsdagen.
De skrattade gott och länge åt sig själva och lovade att senare ikväll, "festa på de fådda småkakorna".
Efter ytterligare en hektisk och smått kaotisk dag på jobbet, hade jag lite pappersärende att få hjälp med verifiering på, vilket var den egentliga anledningen till besöket hos jubilarerna.
Kom dock på att det var "rätt dag" att gratulera de lyckliga tu (sen minst sju år), då jag själv har namnsdag och bara en vecka kvar till min egen sådan dag. Ligger dock trettio år före....
Imorron är det helg och då ska jag bara vara.
Sen får vi se om jag "överlever" fredagen, ensam på kontoret. Gäller att ladda inför denna dag.
På hemvägen svängde jag förbi kompisarnas nyligen inköpta fritidshus, inte för jag var nyfiken men måste ju kolla läget. Bra att de höll sig i trakten, för riktigt goda vänner vill man helst inte ha på för långt avstånd.
Nu efter några potatisbullar med rotfrukt och bacon, är jag redo att ta mig an dumburken. Och ikväll behöver jag inte ha någon diciplin på att komma isäng.
Men det kanske löser sig alldeles automatiskt det där med insomnandet, som det tenderar till att göra numera, såsnart jag parkerar vid teven. 
 
Gärekorset i all sin blomprakt....
 
.......och nu är jag ute på landet.......
 
.....för att kontrollera att "kompishuset" har sina sopkärl påplats.
 
Hemma väntade vilande änder.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0