Studiebesök......

....hos Avfallshanteringen i Östra Skaraborg (kontor i Skövde) har det varit idag, för att få mer kött på benen så att säga om branschen.
Inte för att se hur de hanterar soporna, men information om vem och vad som styr de regler vi har att rätta oss efter.
Här finns detaljerade bestämmelser om sopsortering och en enhetlig taxa för alla, att följa i de samarbetande kommunerna. Egentligen ganska skönt med ett reglemente, som tar bort alla eventuella "special deals" kunderna kan komma på att fråga om. 
Först var det en del historik, reglemente som sagt och sen avgifter, samt hantering av större kunder. De som behöver mer än bara en liten tunna (eller två).
Därefter var det meningen att vi skulle åka på lunch, men plötsligt fick jag en otrevlig yrsel och efter avslutad information åkte jag tillbaka till mitt kontor. Förklarade läget för chefen och sa att jag tar alla informationsskrifter med hem, läser på och kurerar mig till morgondagen.
Nu på tidig kvällskvist, efter några timmars sömn känns det bättre och jag hoppas att det så ska förbli. Behöver definitivt ingen sjukledighet också, mitt i allt nytt. Men det visar sig väl hur det blir med den saken......
Hoppas kan man ju alltid att det bara var en tillfällig svacka.
 
Gårdagens kvällsmat: Kanske var den gravade laxen, eller vattenmelonen som magen inte riktigt var vän med och bidrog till dagens yrsel. För den har bubblat lite också.......
 
....och titta vad dom hade på Netto, när jag handlade där igår. Ska bli en väst till Ia, börjat redan.....
En väst som matchar de tights hon fick som doppresent.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0