Vilken fest......

....det var på Anfield igår kväll. Tyvärr vann inte Liverpool matchen, men Steven Gerrards tack och avskedsföreställning efter sjutton år i A-laget var en upplevelse, om än bara från TV-soffan. Tillsammans med sina tre döttrar mottog han fansens jubel och kärlek. Hela sin karriär har han satt laget först och alltid varit tacksam för och sett det som ett privilegium, att få leva sin dröm. Den hängivenheten är i dag mycket sällsynt i proffsvärlden. Ett exempel på att det inte alltid är de stora pengarna som styr, vilket känns riktigt befriande om än det är ett undantag. Nu väntar en karriär i USA på ålderns höst (35 år om två veckor), sen vill han tillbaka till sin hemstad och Laget, för att "ge tillbaka" och dela med sig av sina erfarenheter. 
Idag blåser det ordentligt igen, vita gäss på sjön. Men intog min frukost ute iallafall, (eller nästan) i glashuset satt jag och tittade på vågorna, ätande leverpastejsmörgåsar med kaffe.
Krukväxterna inne behöver nog en slurk vatten, får lägga arbetsorder till Inga om det och sen kanske hon kan pilla ner lite frön till i utomhuskrukorna om hon orkar, såhär på vilodagen.
Tvättmaskinen och torktumlaren åkte på helgtjänstgöring, då de vilat i flera dagar. Så kan vi ju inte ha det.
Regn, blåst och däremellan lite uppehåll, vädret kan inte bestämma sig........
Matlådor till veckans två första dagar blev det av rester från helgernas middagar. skönt så långt.
Undrar om dumburken har något att komma med till kvällen? Det var ett program om "Alex Polizis" Italien vid sju, det kanske är sevärt. Tills dess letar jag väl vidare (här på internet) efter den ultimata semesterresan att åka på till hösten.
Kaffe kanske........
 
Lika positiv som han ser ut, känner jag mig inför slutet på helgen.
 
Får trösta mig med en gammal solnedgång, ikväll är det tveksamt om det blir någon att se.
 
.....jag har halsduken......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0