Det är skönt......

......att sova, "tills man är färdig". Nu är det frukost som gäller och sen får vi se vad det blir. Kanske ska ge mig på julkexen, så degen får stå till sig medan jag julpyntar. Iallafall börjar plocka fram......
En inte direkt önskad, men dock effekt av att börja pynta i fönster blev nödvändig fönsterputsning. Hur mycket föroreningar enbart småkryp kan ställa till med.......
Ja en bit påväg mot julstämning är det ändå, men bara vad det gäller praktiska göromål. Någon helgstämning har ännu inte infunnit sig mentalt. Har alldeles för mycket att göra just nu. Så mera folkilsken för att inte tiden räcker till och kroppen ej samarbetar utan protester, kan man på enkelt vis sammanfatta status.
Mormorskexen är iallafall klara, sånär som  på en plåt som väntar på gräddning. Dom "måste" man ha till jul i min värld.
Pepparkakor och lussekatter är det inte någon strykande åtgång på i hushållet, så det kan man köpa lite för att dom hör till, men de behöver inte nödvändigtvis vara hemmabakta.
Ska dra ner en snabbis till loppisen för att färdigställa inför lördagen och plocka hem lite prylar. Men därnere var det ingen människa, så det sket sig. Då får det bli väckarklocka på lördag iallafall då.
Nu får garderobens och kistans innehåll vara ifred tills lördag eftermiddag. Varken hinner, orkar eller har lust att göra mer "juljobb" idag. Ska bli skönt att lägga sig i en renbäddad säng....... 
Sen sova gott (förhoppningsvis) och fortsätta arbeta på riktigt imorron igen, även där i lokalen, färdigställa julpyntet....innan julbord med "Steffo"!
Är nog trött imorron kväll också, misstänker jag starkt...........
 
Några nya alster från igår........färdigmonterade.
 
Man hittar mycket när man städar.......sorgligt nog hädangången.
 
Här är beviset........årets laddning av mormor Karin-julkex. Blir det till kaffet nu......
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0