Juldekorationerna har......

....börjat "motioneras". Under dagen idag, har jag på jobbet haft lite lediga småstunder, då jag plockade runt i det medhavda och inköpta. Starten har också gått för utplacering och planering av vad som ska stå var.
Blir nog en vända till i garderoben på torsdag därhemma, då jag ska ha semester och plocka fram adventsmyset.
Samtidigt ska dock också marknadsdeltagandet i Tibro på söndag eftermiddag förberedas.
Strax är det dags för köttfärssåsen med spagetti att ätas, för dagen "spetsad" med en skvätt rödvin, som låg och "skräpade" i kylen.
Portionen visade sig vara så väl tilltagen att den räcker till lunch imorron också. Måste ha varit väldigt hungrig igår kväll då jag lagade till rätten.
Var en snabb vända för inköp av tevetidningen och sen var lunchen över för idag. Inget stickande hanns med denna dag heller. 
Eftermiddagen blev hektisk, med mycket "rota i registret", när en av faktureringskollegorna hittade konstigheter att kolla. 
Sen ringde jag ett samtal på begäran av den ena chauffören om flyttning av en tunna vintertid, men se det var bom stopp, så jag fick "hota med" att platschefen får ta över och ringa i ärendet.
Nästa var en tant, vars soptunna nyttjades av utomstående. Hon ville ha hjälp av oss med att rota runt i den säck som inte var hennes, för att se om det fanns något namn i soporna. (för vi hade ju handskar).
Då jag förklarade för henne att vi inte gjorde sådant, tackade hon förnärmat för samtalet och lade på.
Hon verkade inte det minsta nöjd med "servicen".
Det blev lite mer fynd på second hand, allt julinspirerat. Vilket kanske inte var "vad nöden krävde", men fick lite idéer när jag gick runt där..... 
Nu blir det till att förbereda lite mormorsbiffar, detta till torsdag. Men dröjer inte länge förrän en ny större laddning måste till. Vid Lucia får vi barnbarnbesök.....med föräldrar.
Senare ikväll från fåtöljen, får vi se om världen har bättrat sig något....
 
.....men Medelhavet ropar......
 
....så också alla kvarvarande stenar.
 
Kaffe och äggmacka till tröst......
 
....och maken har fått upp julbelysningen ute på verandan, samt börjat mata småfåglarna för vintern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0