Just another.......Monday

Är det nån mer än jag som kommer ihåg låten? "Icke-hyllningen" till måndagar, med Boom Town Rats.
Men precis som alla andra dagar tickar den på och lunchtimman är snart passerad, ska bara sticka några varv på en "fuskvante" så är den slut i ett huj!
Hade med mig ytterligare två tavlor, som fick varsin vägg att pryda här i lokalen. I alla fall så länge jag jobbar kvar.
Sen "lurade jag upp" chefen på vinden för att titta efter en liten bänk att ha i köket och han hittade en lagom i fastighetsägarens förråd på andra våning.
Så fick jag ytterligare yta att utföra lite advents- och juldekorationer på (förutom det trädgårdsbord som fått följa med hemifrån för "vinterförvaring"). "Du får fria händer"  att fixa julstämning......sa chefen.
Och det kommer nästan inte att kosta en spänn, då det finns en del överskott i julgarderoben hemma som gärna tar en utflykt. Därtill ett besök på second hand imorron för några adventsljusstakar.
Nu finns också två lådor att lägga undan tidningarna i, de som dekorerat bordet sen jag började för över ett halvår sedan.
En ganska lugn dag, ända till halv fyra. Då skulle plötsligt "alla" ringa, kolla och ändra sopabonnemangen på en gång, samtidigt som chaufförerna behövde prata.
Har efter en tur till mataffären nu landat härhemma och ska försöka hitta på nå't i matlådan tills imorron. Ingen fantasi på det området finns det och Inga är inte heller till någon större hjälp.
Ute är det ruskväder, klockan hon går och fåtöljen är otålig............
 
Vi får liva upp oss med morfars "solskål" sålänge.......
 
.....och här är tavlorna uppsatta på kontoret.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0