Maraton-tisdag.......

......innebär dock inte att jag ska göra någon större fysisk ansträngning, om man undantar hämtandet av smörgåstårtan till arbetsplatsmötet i eftermiddag.
Ska allra först styrka mig med makens fläskpannkaka som solar lite i micron just nu. (Så jag orkar bära bakverket ända till bilen.)
Sen förutsätter vi att den är god, (försvinnande så antagligen) men 18 bitar till nio personer borde väl räcka......
Hade nyss en liten chat med kompisen på sydligare breddgrader. Hon hade ledig dag idag och skulle på date med havet. Ja inte bokstavligen hoppa i kanske, men varmt och gott var det visst. Förresten är det väl nog så nice och rogivande, att bara strosa i vattenbrynet .
Har nu varit och hämtat tårtan. Den gick inte av för hackor kan jag säga. Vi fick montera bort en hylla på dörren till kylskåpet, för att få in den i kylan....tills det är sådags.
Tung var den också skall tilläggas så ett rejält styrkepass blev det, då jag i andra handen hade en kasse som jag handlat för egen del (att ta med hem).
Nu får jag vila upp mig med lite arbete, innan det blir äta av på mötet.
Jodå tårtan räckte, blev till och med lite över. Vi får väl se om det går åt till "tidig frukost" imorron, eller om det finns en smakbit kvar till den sena....frukosten.
Halv sex var mötet slut och jag hann in på second hand en stund, innan de ringde i klockan att det var stängningsdags. De startade tydligen med julgrejer redan i lördags och naturligtvis hittade jag några småsaker som "inte behövs" men som var fina. Kan ju pynta på jobbet lite, nu också......vi har stora lokaler (hahaha!)
Västeråshockeyn är på för fullt från makens datarum, vi får se om jag hör nyheterna på TV:n i sorlet, om en stund. 
 
Vad tror Ni, var den god eller var den god??
 
Lite smått och gott från "julbordet" hos second hand.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0