Nu får jag skynda mig......

.....att ljuga ihop lite innan Matchen börjar.....den på Anfield i Liverpool. Har i förmiddags varit nere på loppisen och lämnat sex kassar med diverse saker att skänka till flyktingboende/familjer som loppis"folket" har kontakter med.
Därefter träffade jag även syster med assistent och tog en fika. För min del frukost, för deras del elvakaffe.
Gick sedan runt och tittade lite bland övriga säljare och hittade som vanligt några småsaker, i kategorierna bra att ha och fint. 
Syster fann en tomte för utomhusbruk, till sin uteplats och jag kom i samspråk med en del nyanlända flyktingar, som ville lära sig sticka eller de som redan kunde detta få råd hur de till billig penning kunde komma igång med handarbetandet.
Åkte sen hem en stund för att plocka ihop en del stickor och garn som jag vet aldrig kommer att bli använt av mig igen, men då istället kan komma till nytta i andra (nya) flitiga händer.
Väl hemma kom det fikagäster. Bonusdotter med sambo från Hörnebo anlände för att fira far och få en kopp.
Nu är jag återigen hemkommen från loppisfärd nummer två och har precis ätit. Ska förse mig med en kopp kaffe och något smaskigt, sätta mig tillrätta i fåtöljen och njuta av atmosfären:
You'll never walk alone"..............nästa fotbollsresa planeras redan i huvudet, men hur länge det kommer att ta mellan plan och handling återstår att se.
En sista undran bara:  Idag är det redan söndag......hur gick det till egentligen?
 
Två nya mössor klara. Trodde jag stickade en svart..... men imorse vid dagsljus var den mörkblå (hahaha) 
 
Makens presenter: glögg och Triss-vinst (hela 120 spänn att sätta sprätt på!)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0