Strul-tisdag......

Ja det började ju bra med telefonen som lade av. Minst femton gånger (om det räcker) fick en kund ringa upp för att vi skulle kunna avsluta ärendet. Konstigt nog var han inte irriterad, trots att det bara gick att besvara hans samtal sådär var fjärde gång han ringde. Slutligen fick jag använda min privata mobil för att få slut på eländet.
Sen kom det en massa mail från huvudkontoret att jag skulle ringa både den ene och den andre. Jo tjena! var ju precis det som var problemet. Telefonen var totaldöd alltså.
Vilket de ganska snart förstod.
Felanmälan hos växeloperatören blev gjord och så snart jag bara beskrivit dilemmat började det funka igen. Mera sammanträffande än åtgärdat, skulle dock jag gissa på......
Ett och annat "grin-samtal" har också passerat, samt en massa konstiga frågor och företeelser som inte finns i renhållningstaxan.
Verkar vara en sån dag idag, bara att härda ut tills det är dags för second hand och fyndjakt på "adventsmys".
Först blir det dock föga inspirerande nöd-pyttipanna till lunch, hittad igår i frysen därhemma.
Nu har jag varit och provianterat lite, så Inga har något att jobba med till en roligare matlåda imorron. Hann sticka några varv också, samt äta en av två Skottar till kaffet.
Solen har kommit åter, visserligen bara för att gå ner men lite ljusare blir det i alla fall sista timmarna av arbetsdagen.
Hemkommen efter välförrättat värv på second hand. Blir nog bra till jobbet.....
Maken hade hörsammat order, så det var städat och nu är det bara att tjata igång Inga så det blir nån mat gjord, tills imorron. Eller förresten, tar nog en gourmetportion med mig, eftersom maken ska på utflykt hela dagen och "ingen mat behöver" (haha).
Allt enligt det utmärkta ordspråket: "Gör inte idag vad du kan skjuta upp till imorgon".
Fåtöljen here I come och Heja,heja Sverige........ trots att de inte egentligen spelar så rolig fotboll.
 
Det var längesen....en finns fortfarande kvar dessutom och kaffet smakar alltid utmärkt i en sån mugg.
 
Ja kom och lyssna på lördag, sen finns det även masssssssor av fynd att göra dessutom.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0