"Tillbaka i skiten"........

.....efter en välbehövlig semesterdag. Mitt i som en spindel i sitt nät, vilket är "min lott" i arbets-livet, den att fungera som sambandscentral i sophanteringsbranschen alltså. Men den del av skiten som jag behöver befatta mig med är reducerad till verbal sådan, i form av otrevliga telefonsamtal ibland. Nu är inte dessa så särskilt många ska villigt erkännas, men de har en tendens att stanna kvar i minnet ett tag. Egentligen är det synd om dom får man tänka. För det kan inte vara  lätt, att vara dum på riktigt.
Sen idag är det ju fredag, visserligen den trettonde, men det får väl gå det också. Chefen är på tjänsteresande fot, med påföljd att jag inte heller har någon "vakthund" till sällskap.
Men en matlåda i micron på värmning är inte fy skam det heller och bara några få timmar kvar av arbetsveckan.
Maken ska på "galej" med Fagersanna IF (ledaravslutning med bowling) så jag får roa mig med IDOL alldeles själv ikväll. Vilket i sig inte är någon förändring gentemot andra fredagskvällar egentligen. Kan undra om han får offra någon hockeymatch.......brukar ju vara samtidigt med IDOL annars.
Får köpa mig något gott som fredagsmys, men vet inte vad jag är sugen på. Det är ett dilemma......
Var inne i fiskaffären, (som blev "Årets rookie" på Tibro näringslivsgala i onsdags och jag röstade faktiskt på dom) men det fanns inga räkmackor eller bakelser kvar idag. Då fick det bli några färska räkor, varmrökt lax och rödspätta till morgondagens middag. Har förberett åt maken som får agera kock som vanligt lördagar....loppis Ni vet.
Strax ska jag festa loss i min ensamhet, vinet har jag redan börjat smaka på.........
 
"Fågelmoln" på himlen, i gryningen.........
 
Några kajor passade på att vila lite......
 
Snart så........
 
Ett par till ihopsydda, på lunchen idag.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0