Äppelkaka och kossan kom fram......

....till sitt nya hem i "Sumpan", i helt skick dessutom. Detta berättade faster för maken igår kväll då jag fortfarande inte hunnit hem, när hon ringde.
Efter att ha fixat med det nödvändigaste, (inklusive kokat pepparrotskött till min matlåda idag) slog jag mig ner i tevefåtöljen och ringde faster. Vi pratade faktiskt i trekvart, visade det sig då jag lagt på luren.
Sen var utbudet på dumburken inte helt i min smak under kvällen (glömde faktiskt bort att det var Champions League-omgång dessutom) så jag kom väl isäng i ganska hyfsad tid.
Men vad hjälpte det, inte var jag piggare imorse inte. Så kan lika gärna "fortsätta slarva" med sänggåendet till framåt midnatt (haha).
Idag är jag ensam på kontoret, då chefen är på möte på huvudkontoret och under förmiddagen har det ringt en hel del.
Men snart får jag belöning.......matlådan i micron.
Solen skiner och planen för resterande delen av onsdag innehåller att baka "torsdagskaka" när jag kommer hem för att ta med till jobbet. Ska göra en äppelkaka och servera vaniljsås till denna tänkte jag som överraskning imorron.
De har ju redan smakat på äpplena "au naturel" och åtminstone en grimaserade så jag hörde det i telefonen, medan han bet......(för dom ääääär syrliga)
Med lite kaksmet och söt sås kanske äpplena försvinner ner lättare. Vi gör ett försök.
Sen blir det Paris mot Madrid i fotboll efter det vanliga husletarprogrammet och bönder förstås. Nog ingen risk jag lägger mig för tidigt idag inte.
 
 Mmmmmmmmm.........
 
Den här tavlan vann far i ett lotteri på Hjo tidning. Den ska jag nu låna ut (tillbaka till konstnären) för en utställning han ska ha i Hjo i november. Geidenmark heter han och är bosatt i Hjo.
 
Får stå i ugnen en liten stund till.....bara jag nu inte glömmer av den också......
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Sååå gott :)

2015-10-24 @ 11:42:47
URL: http://www.enfashionistas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0