Då var man inne i lunken.....

......igen. "Skolar in mig lite sakta"  i vardagen, med att stå på loppisen i Fagersanna under lördagen. Imorgon tar loppiskompisen hand om försäljningen. Men jag kommer nog att gå dit frampå dagen och handla lite, har sett några bra-ha-grejer idag.
Maken fick order om att ha middagen färdig till strax efter tre och till sitt förfogande hade han en halv fläskfilé. Gör nå't av den löd instruktionen. Han hade experimenterat med lite alla möjliga kryddor och gjort en stark sås, huvudingrediens en burk creme fraiche. Inget fel på den menyn (något stark för min smak kanske), men jag saknade en massa grönsaker till. Det finns sa han då och pekade på en skål babyplommontomater......
Smaken är som sagt olika.
Nu får det bli fotboll om det är någon, (kom jag just på) då det kan vara landskampsuppehåll i alla ligorna på grund av kvalmatcher till EM både igår och nästa vecka.
Ja då får jag väl roa mig med den rena tvätten sålänge, innan den sista tvättmaskinen hunnit utföra sitt uppdrag och det ånyo är dags att hänga.
Orkar nog inte företa mig några större uppgifter känns det som, behöver bara vara och göra ingenting ett tag. Den sysslan kan ta tid ibland, man vet aldrig riktigt hur mycket.......
 
Björnbär som har mognat, men det finns fler omogna kvar på plantan......
 
"Höstfiske" bedrevs på sjön i eftermiddag......
 
Ja hur ska jag ha mönstret........på det "hemliga projektet"?    
Har lagt pussel en lång stund nu, men kan inte riktigt se hur jag vill ha det......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0