Dagen efter......och äpplen.

....den stora ljusvandringen i Tibro (och hela gårdagskvällen också för den delen) har det varit väldigt stelt hos "tanten" som gav sig ut på detta "äventyr". Visst det var fint att titta på och bra med kläder hade jag också på mig, samt gympadojor.
Men numera verkar det hjälpa föga, om det är så att jag ska stå och gå under en längre period. Kroppen hämnas på ägaren som företar sig nå't extra. Nåja nu har jag i alla fall "tinat upp igen", vilket kan bero på att jag suttit still hela förmiddagen. Visst tar det lite tid att övertyga lemmarna om rörelse då jag lyfter på ändan, men halvvägs till köket brukar det ha släppt.
Där i micron värmer sig min rödspätta tillsammans med pulvermoset, ska bli riktigt gott. Och om inte kontorshunden haft "kompledigt" idag, skulle hon ha fått sig lite mos.
Tidigare i förmiddags var maken inne och åt frukost med mig, efter att han varit och blivit provstucken på Vårdcentralen för koll och före innan han hämtat sin nya leksak.....stor-teven.
Nu kan han inte skylla på att han inte ser pucken längre, på hockeymatcherna (ja eller det vet man väl aldrig egentligen, för det finns ju ännu större skärmar).
Bar någon timma till innan "helgklockorna" ringer för ledighet. Ska hem och slutföra en fuskvante, till underhållningen av IDOL, för att ha klart till Loppisen imorgon. Får vila upp mig där och sälja så det knakar.....(hahahaha!)
Hemma hade det gjorts råsaft på trädgårdens äpplen och jag har en sån "grogg" bredvid mig. Missförstå mig rätt, det enda den är utblandad med är kranvatten......
Tvätten har äntligen fått komma till ro i garderober och byrålådor. Men säg den glädje som varar......det börjar bli dags att mata tvättmaskinen med nya plagg. Men nån dag till kan vi nog dra på det.
Nu tar vi helg........
 
Hade med mig några äpplen till jobbet.......blev inte så stor skörd iår, men vi har fortfarande frysen full av äppelmos. Räcker kanske en hel vinter till.......
 
Ren råsaft av äpplen, koncentrerad......blanda bara med vatten. Frisk smak, men behövs inget socker!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0