Det man inte har i huv'et.......

......får man hoppas funkar med hjälp av goda vänner. Glömde igår kvar växelkassan nere på loppisen (tror jag) och har försökt ringa kompisen därnere, som har hand om'et idag. Men hon hör antagligen inte telefonen där i väskan, så jag får pallra mig ner och kolla själv.
Söndagsfrukost serverar Inga numera sällan före elva, idag var inget undantag. Äta den hjälpa till lite vid spisen så det blir dillkött till middag och en snabbis i duschen. Därefter tyckte jag att klockan var en bit efter ett, så beslutade att det var lika bra att stanna kvar tills stängning när jag ändå åkte ner. 
Visst stannade jag till stängning, men hade sett fel på klockan, så det blev en timma mer därnere.
Jodå, kassan stod kvar där den alltid brukar stå under öppethållandet, så där var det lugnt.
Så också tillströmningen av kunder dessvärre, men några rörde sig i lokalen iallafall och med facit i hand hade jag idag och igår inte så dålig försäljning.
Totalt sålde jag fyra par fuskvantar (med beställning på ytterligare ett par i speciell färg), ett par babysockor, två bläckfiskar (varav den ena till en liten kille som sparat för att köpa en, sen han var där och såg dom för några veckor sedan) och lite andra loppisprylar.
Dillkött ätet till dagens middag, med matlådor som räcker till hushållets båda personer imorgon klara, då är det väl dags för kaffe då kanske.......
Några björnbär till hade mognat ute på plantan och dessa skall jag nog akta mig för att försöka koka sylt på, eftersom de INTE blir goda om man somnar ifrån "koket"......Lita på mig, jag vet. 
Tänkte bakat en äppelkaka, men det får bli uppskjutet på framtiden nån dag. Sorterar nog mina nya Spanien-stenar istället....
 
Helt OK höstdag i Fagersanna, med "bryggan" ute på en tur.......
 
Mina björnbär och dagens enda inköpsfynd för en femma.....vi lite äldre förstår det roliga.
 
Teamwork: maken fixade potatisen, Inga och jag hjälptes åt med sås och kött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0