Fotboll, bettfri natt och magic finger…….

Som sagt så åkte vi till Marbella för att titta på spansk gladfotboll, mot gästande Sevilla Atletico. Någon större underhållning bjöd de båda lagen dock inte på, utan det mest underhållande var väl en blåvit bläckfisk som lufsade runt på löparbanan och domarens aversion mot bollkallar. I andra halvlek stoppade han spelet, gav order om alla bollkallar bort och sen fick spelarna springa hej vilt och hämta bollar själva, då det sparkades ut högt och långt. En boll drog bortalagets målvakt över läktaren, ut från stadion till och med och hemmasupportrarna var då inte sena med att bua.

Vi hade tänkte titta in på Carrefour på hemvägen, för vi behövde lite mjölk och frukostflingor. Men där var inte öppet söndagar, som vi var vana vid från Torrevieja. Dock hade Supermarket på andra sidan stora vägen öppet fortfarande då vi kom hem.

Och imorse vaknade jag med inga nya myggbett för första gången sen vi kom hit. Finns dock ett antal kvar att kurera, men ingen mastodont-klåda att ”förgylla dagen med” idag……än så länge kanske ska tilläggas.

Idag är det lite mulet, men varmt och några stänk regn har vi också känt när vi gick till internetbutiken alldeles utanför huset. Vi skulle skriva ut våra boardingkort för hemresan, men efter att ha försökt slutföra incheckningens sista steg femtioelva gånger­­­­­­­­­ gav vi upp. Sa till innehavaren att det funkar inte att slutföra. Då satte han sig och vi klickade fram till samma ställe….igen.

Men hans finger dög att få fortsätt-knappen att utföra kommandot, som vi gått bet på…..trots ivrigt "hamrande".

Det var tydligt att det krävdes ”den rätta knycken” för just denna knapp. Nåväl, vi hade gjort allt rätt i alla fall, bara denna knapp som behövde en ”magic touch” för att lyssna och slutföra. Så nu har vi boardingkorten till hemresan klara och det närmar sig…….

 

Påväg ner i tunneln.....
 
Framme i Marbella, nu ska vi bara hitta fotbollsstadion....
 
...här var den, parkering var svårare att få tag på men det gick till slut och nu är biljetterna köpta.
 
Vi laddade på stadionfiket, med en inte så särskilt god kopp kaffe.
 
Gästande lag Sevilla Atletico värmer upp medan vi kan titta på havsutsikten.....
 
....eller hemmamascoten, som lufsade runt och svettades. Gick med jämna mellanrum in i spelargången och tog av huvudet, för att pusta i värmen.
 
 
Sen var det dags att återvända "hem" i skymningen.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0