Misstänkt väska och resenärerna har ÄNTLIGEN landat......

.....trötta är vi allt, rejält. 
Som sagt upp klockan två, konka väskor till hyrbil, lämna hyrbil dra väskor till incheckning. Ganska ansenlig kö var det också, men gick ändå hyfsat fort. Säkerhetskontroll nästa, brukar ju gå ganska smärtfritt för det mesta. Kan vara maken som får bli "muddrad" nångång. Men idag fick jag röd lapp på min nyinköpta handväska (fredagsmarknaden i San Luis de la Sabinillas) om ytterligare undersökning efter röntgen. Killen tog en "svabb" av något slag och drog på utsidan (vet inte om det är skinn ens) och satte in i nån apparat. Men han var ändå inte nöjd utan tillkallade en kvinnlig säkerhetsvakt som fick öppna väskan och "svabba den" inuti också. Sen tillbaka till maskinen och kolla något värde. Först därefter fick jag tummen upp och kunde gå vidare.
Nu blev det fikakö för att få lite frukost i sig, sen hasta vidare till boardingen klockan 06.00 med planerad avgång 06.30.
När alla satt i planet och dörrarna stängts, säger kaptenen att vi kommer att få vänta minst 1 timma och 40 minuter innan han får klartecken att lyfta. En flygledarstrejk i Frankrike, ställde till det för alla avgångar i hela Europa.
Ok som nån bakom sa, det är försenat, men varför måste vi sitta som sardiner i två timmar och vänta? Hade ju varit mycket smartare och humanare att senarelägga boardingen.
Två timmar drygt i ett varmt fullsatt plan och med skrikande barn, känns inte som en bra start på fyra timmar i luften. Dryga två timmar sena till Västerås alltså, sen stannade vi i Arboga och åt lite mat, handlade lite sådan gjorde vi sen i Örebro och nu är vi trötta.......
Men att få sova i sin egen säng inatt och gå på massage sen....... aaaaaajjjjj! kommer det att göra, men säkert kännas skönt efteråt. Länge sen sist så riktigt mörbultad är bara att förvänta sig.
 
En sista blick ut från balkongen innan det mörknar....
 
......och från restaurangen bortöver havet......
 
.....dom hade wifi, medan vi väntar på maten.....och Västerås spelade visst hockey
 
Oliver till "förrätt" och en kula glass till efterrätt.
 
Ville bara ta kort på denna väggdekoration på skolan, vi passerade varje dag då vi gick till stranden.
 
Snart landar vi i Västerås....
 
....och bilen stod kvar, nära och bra.
 
Det är höst i Sverige.....men det känns rätt skönt det också. Man slipper ju mygg!
 
..... både hus och utsikt fanns kvar hemmavid.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0