Nyheter på loppis.......

Lördag morgon och helgdag, närmare bestämt Alla helgons dag, men Fagersannaloppisen hade iallafall öppet. Idag hade min bordsgranne bestämt att hon skulle vara med både lördag och söndag, så vi satt där och pratade. Samtidigt stickade jag fuskvantar och rätt som det var dök "gårdagens fikakompis" upp och var fikasugen igen. Då bordsgrannen fanns på plats, kunde jag gå med till fiket och smaka på fler av deras delikatesser.
Inte så stor tillströmning idag och något skral kassa därför, men det gick ju desto bättre förra helgen för min del och vi har söndag kvar......
Om tre veckor blir det live-band på loppisen, "Happy feet" ska spela och då jag hört dom förut och är väl bekant med en, kan jag rekommendera ett besök. Gratis musikunderhållning och en mega-loppis att utforska därtill. Skulle jag definitivt boka in i kalendern. Två flugor i en smäll och själv är jag ju redan påplats. 
Maken hade enligt order middagen klar då jag kom hem, sprödbakad torskfilé och nu ska jag strax avrunda med kaffe, innan jag förflyttar mig till fåtöljen och den inspelade matchen mellan Chelsea och Liverpool, som gick tidigare idag.
Vet inte hur det gick.....så tala inte om det för mig......
Kvällen vigs sedan åt mera stickning, till "Så mycket bättre" och Downton.
 
Gissa vem som åt det här i loppiscaféet......
 
Fick en ny "kelgris" av loppiskollegan.
 
Här år dom som ska spela "gladmusik" om tre veckor, svänger bra......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0