Rådjur och hare.....

.....var vad jag fick se under mörkerkörningen igår kväll. Sista biten på vägen till den på torsdagskvällar öppna garnbutiken (som för övrigt även finns på nätet) är en inte speciellt trafikerad sådan, annat än sommartid och den är ju tyvärr passerad för i år. Där kom det springande ett stort rådjur ute på fältet i mitt påslagna helljus, men då farten höll sig runt 50-strecket, var det inga problem att stanna till och släppa över.
På hemväg efter lyckat inköp, strax innan Ransbergs kyrka satt en liten harpalt vid dikeskanten. Men han ångrade sig och struntade i att hoppa över vägen.  Det var väldigt längesedan jag såg någon hare alls förresten.
Både jag och alla garnnystan kom alltså välbehållna hem. Då det förutom eländet i nyheterna inte fanns så mycket att se på teve, zappade jag runt lite och hittade en handbollsmatch (Kristianstad-Rhein-Neckar Löven) som var väldigt underhålland faktiskt och svensklaget tog en mycket otippad seger.
Idag skiner solen igen, efter en "stormig" och regnig natt. Visserligen blåser det fortfarande, men man kan ju inte få allt. Sen är det fredag, vilket inte gör ont ett dugg. I matlådan finns ugnspannkaka vilket maken har som enda favorit att laga. Han protesterade inte det minsta då jag föreslog att han skulle göra en ordentlig mängd igår, så det räckte även till min matlåda idag.
Det var väldigt skönt för Inga att få ledigt från spis-tjänstgöringen, sådär frampå kvällskvisten dessutom.
Efter maten blir det en "tjänsteresa" till ICA, för kontoret har nästan slut på kaffe.....
Chefen bryr sig inte för han sitter på ett flygplan tillsammans med familjen, på väg till en välbehövlig semester. Hoppas de får det skönt och jag fixar kaffet, inga problem. 
Nu är det helg på riktigt, har avslutat jobbet för denna vecka och ser fram emot att laga pil-pil ikväll för det har jag skaffat ingredienser till.......och ett glas vitt slank ner så lätt därtill.
Sen blir det IDOL och imorron väntar loppisen.........
 
Den stora tavlan har fått en "liten kompis" där i lunchrummet....samma konstnär: Hans Westman
 
Nu är helgen här........och detta tog slut, konstigt va?
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0