Skrapa och vandra i ljus.....

Igår kväll, precis efter att jag hade avslutat "mitt ljug", lade jag mig i sängen för att titta på bönder (eftersom "stora" TV:n strulade, maken satt i telefon och jag fixade inte att gulla med tekniken).
Det tog inte så lång tid innan jag sov gott. En bit in på nyheterna på Aktuellt somnade jag och sov sedan till efter midnatt, då jag var uppe och fick i mig lite kaffe. Detta för att mota eventuell abstinenshuvudvärk till morgonen.
Fortsatte sen att sova tills alarmet ringde vid sex-tiden. Men konstigt nog kände jag mig tröttare (och ville än mindre gå upp), än andra dagar då jag sovit mycket mindre.
Dags att kravla ur sängen och åka till jobbet var det hursomhelst och som en liten extra bonus, var det premiär för att skrapa rutorna på bilen idag.
Väl anländ till arbetsplatsen, kom så bilförsäljaren för att ta en titt på min bil och provköra en mini-runda. Nu är det bara att vänta och se om han kommer med ett bra bud som vi inte kan tacka nej till.....
Ikväll är det så "Ljusvandring" i Tibro, vi får se om vi orkar åka in och kolla på evenemanget. Förra året var jag inte hemma när det gick av stapeln, men året innan var vi där på vandringen och höll på att frysa ......av oss, för det var inte bara kallt utan blåste som attan också. Idag verkar det dock någorlunda vindstilla, så kanske vi slår till.
Affärerna passar också på att ha extra öppet och locka med extra erbjudanden........
Shopping-runda!?..........
Nu ska jag befria micron från en av Findus gourmet-portioner och äta till publik. Kontorshunden väntar troget där på tröskeln, varje gång och lever på hoppet att det ska bli lite över till henne.
Kanske hinner att sticka lite också som "efterrätt"........
Hem t.o.r. för att återvända till Tibro och deltaga i ljusvandringen, vilket vi nu har genomfört och maken passade på att köpa en stor TV (när vi ändå gick förbi och dom hade kvällsöppet med extrapriser).
Lite fisk kom det också med hem. Sen träffade man en massa folk såklart. Bland annat två grabbar från boendet/skolan som jag inte sett på ett halvår. Där blev det lite prata och de talar hyfsad svenska nu, samt studerar på för fullt. Båda hade som mål att bli läkare..........så ambition och nit är det sannerligen inget fel på.
Ska sparka igång Inga nu, så hon får steka fisk.......
 
Morgonen började i frostens tecken......
 
....men artade sig till en fin höstdag.
 
Ortens grönsakshandlare gör de sista finjusteringarna av ljuset inför kvällen.
 
Då var vi igång på vandringen, här  "entrén" till Stadsparken......
 
...där vi bland annat passerade genom en ljustunnel......
 
....och tittade sen på alla dagisbarnens lyktor.
 
I ett av Muséets fönster fanns denna läckra "fruktskål".
 
Utanför "teveaffären" hann jag ta kort på dessa fina blomlådor, medan maken skyndsamt äntrade butiken..... shoppingsugen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
och kvällsöppet
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0