Det känns bra.....

...i dubbel bemärkelse, att hänga upp lite tavlor på de vita väggarna i kontorslokalerna och dessutom då kunna exponera farbror Hans målningar. I annat fall hade dessa (och flera andra tavlor av olika karaktär) fått förbli "magasinerade" någonstans i vårt redan överfulla hus.
Även två av morfars vackra svarvade slöjdalster har fått exponeringsplats här i lokalerna. De borde visas mera, istället för att "vrål"-trängas i skåpet hemma hos mig, eller ligga nedbäddade i en byrå som alla de 90 skålarna av olika träslag han gjorde.
Vi får väl se om jag framöver hittar några "utställningsmöjligheter", i stil med den på Inredia för två år sedan ("Morfar- ett liv i trä"). 
Idag är det ömsom sol, mulet och regn. Har inte kollat in helgvädret, men man kan ju hoppas att det blir hyfsat.
Imorron lördag är det jippo på torget i Tibro, vilket kan medföra något reducerad skara besökare till Fagersanna-loppisen, eller inte. Ibland är det tvärtom, att folk som ändå är ute och åker besöker fler ställen när de ändå håller på, så att säga.
Ska faktiskt åka fram till torghandeln idag och se om det finns ljung till mina för tillfället väldigt ledsna blomlådor. De har varit nedstämda en längre tid, men jag har bara ignorerat dom hittills.
Sen kom det alldeles nu ett pip i telefonen att jag har ett paket att hämta också, spännande..... 
Dessutom har jag bestämt mig för att köpa räkmackor hos Fisk medmera i Tibro. Såg nämligen deras foto på Facebook igår och blev väldigt sugen, då jag flera gånger förut handlat både dessa och annan fisk där.
Alla ärenden uträttade på lunchen, en timma disponerad på loppisen för att plocka iordning inför morgondagen och hämta alla mina vinster från månadsutlottningen.
Nu hemkommen en andra gång och strax blir det blomplantering, sen räkmackor i solskenet.
Därefter landar väl jag som vanligt i fåtöljen, men idag har jag sällskap.......av sjuuuukt mycket godis.
 
Det var ett trolskt ljus över sjön en kort stund igår kväll.....
 
......här en bild åt andra hållet.
 
Snart ska blomlådorna bli lite gladare......
 
....så också jag och maken, för två av dom står i vårt kylskåp!
 
Sen är det bara att hinka i sig...hahahaha!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0