Hittar jag......

.....några fynd på second hand idag tro? Det blir i alla fall en avstickare in i butiken för att kolla läget, på hemvägen.
Först ska dock lunchen ätas och arbetsdagen avslutas.
Jodå det blev en matlåda, hittade lite köttfärs i frysen och ett par kokta potatisar i kylen som fick samsas i en pyttipanna till nämnda matlåda. Blev till och med så pass mycket att även maken fick en skål, som väntar i kylen tills han blir sugen på lunch/middag.
Får väl också ta mig ner till mataffärerna och bunkra upp lite mer ingredienser till just matlagning. En visit hos fiskaffären kanske också skulle sitta fint. I fredags hade de en massa delikat färsk fisk att välja på. De har säkert fått mera "mums" tills idag.......
Om jag fjäskar med Inga vid hemkomsten kanske hon orkar panera rödspätta och fixa äkta hemlagat potatismos därtill. (Ja man fantiserar och yrar en hel del..... i väntan på maten i micron!) 
Nå hittade jag något värt att bära hem från second hand då? Svar nej ingenting idag faktiskt. Inte där, men i fiskaffären gick det åt "lite kulor", för att få med mig två fina filéer av regnbågsforell. Dom finns i matlåda till oss imorron, så då blir det kalas......
En liten räkmacka på verandan hann jag också med innan solen försvann bakom tallen. En riktigt fin kväll har vi fått oss tilldelade här i Fagersanna den 8 september 2015.
....och imorron fyller den sista i "barndomssymötet" sextio år, någonstans i Normandie. Hon skulle fira med champagne och musslor, enligt egen utsago........ låter inte helt fel kanske.
Snart är det fotboll, svenska landslaget, som tyvärr bara spelar tråkfotboll. Vi får se om jag orkar bry mig med att titta......
 
Min trogna lunchdate, där på tröskeln......
 
Nu är dom stekta.......
 
Kaffe och macka i eftermiddagssolen....
 
....och borta vid solväggen mognar björbären så sakta...så sakta.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0