Mitt-i-veckan......

.....ja hur fort gick inte det? Nyss var det ju måndag morron och nu har redan halva arbetsveckan gått. Inte för att jag på något vis känner mig missnöjd med detta faktum, men vart tar tiden vägen?
Missnöjd och extra, extra trött kände jag mig dock i morse då det var lite halvskumt vid sextiden när det var dags att separera från sängen. Detta berodde troligen på att det väder som startade igår morse, fortfarande var i farten.
Igenmulet och regn, i ytterligare en dag att se fram emot .......nice!
Men frampå förmiddagen kom solen på besök igen och i samband med det steg humöret några grader.
Ska åka och hämta hem vår nya kaffebryggare nu på lunchrasten är det tänkt, ....bara de inte har lunchstängt.
Får kolla, men ibland hjälper ju inte ens det.......
Enligt internet ska de dock ha öppet, när jag har min lunch och det var inga problem att hämta. Nu kan vi börja slita på vår tredje sådan kaffebryggare....
Maken hade passat på att vistats ute, med gräsklippning och plommonträdsansning och välkomstkommittén av änder slet under äppelträdet för att få i sig lite föda. Inte helt lätt att hantera hårda äpplen med lång näbb utan spets. Men de "jobbar på" och går sedan till grannen som också har äpplen, men ett mycket mindre träd.
Idag har Inga sagt ifrån att det bara blir minimal (om någon alls) matlagning. Hon har precis lastat i ett bord och två korgfåtöljer i bilen, samt lite tavlor. Alla dessa skall inhysas på mitt jobb och komma till användning medan vi väntar på vilka beslut vi ska ta. Permanent avhysning/försäljning, eller kommer de att få plats "chez Berg" i framtiden......
Nä tror jag hjälper Inga att fixa lite lax i lådan till imorron, samt ge tvättmaskinen ett mål att jobba mot.
 
Fåglarna flyttar på sig, från vårt träd till grannens....
 
Plommonträdet har "fällt lite", med mänsklig hjälp den här gången......
 
Är det flyttfåglar?? Nej det är militärövning.......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0