Möte...och hallå! vad har vi bankerna till?

Ösregn, massor av vatten på vägbanan och en timmas försök till jobb innan det var dags att åka på möte. Givetvis i nämnda regnväder. Att jobba var bara att glömma då datasystemet bråkade och gjorde så resten av dagen också, visade det sig nu i eftermiddag.
Nåväl en biltur i det vackra vädret och en snabb förflyttning under tak på destinationen, men en hel del regn fastnade ändå. Det var praktiska frågor om sop- och registerhantering, samt fakturering som avhandlades. Nu fick man ett ansikte på dom man pratat med i telefon dagligen i flera månader.
Trevligt! Det var också den utsökta smörgåstårta vi blev bjudna på inledningsvis. Mutor månne?
Skulle sen bara ta mig en snabbis in till stans centrum för att fixa valuta, smidigt och bra i en bankomat. Vilket en f.d. postkollega på Nordea uppmärksammade mig på för sådär ett år sedan.
Jo, tjena! Inga euron gick längre att få i den apparaten. Stövlade då helt sonika in på MIN bank och möttes av en ombyggnad, gjord för att all kontanthantering tagits bort också PÅ CENTRALORTEN. Hade en diskussion med en tjänsteman som gjorde....ja ska vi säga "gullade lite" med de som förirrat sig in på kontoret
Hänvisade sen till Svea ekonomi som "bodde granne" med fina filialen av Nordea bank.
Visst fick jag min valuta (förresten fick och fick), säkert till en ganska usel kurs dessutom, då det var avgiftsfritt!
Sen var det bara att ta bilen tillbaka till jobbet och en obstinat dator. Jodå det var åtminstone rättvist, för chefens strulade också.
Vi får se om de fått ordning på det centralt tills imorron......
Hittade ett par efterlängtade champagneglas vid ett hastigt stopp på hemväg hos second hand. Skulle varit på symöte i Skara, men kände att tidspressen och flängandet ovanpå gårdagens problematiska möte gjort slut på energin. Måste försöka varva ner lite inför det som komma skall. Både positivt och tyvärr garanterat negativt också.
Men en dag i taget var det.......
 
Så såg den ut, tårtan till förmiddagskaffet.......
 
Påväg tillbaka till bilen på Sandtorget, efter bank-debacklet.
 
Diverse fynd från Candela och lokalbutiken här hemma.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0