Omständiga och udda......

.....samt väldigt tidskrävande har en del av telefonsamtalen varit idag på jobbet. Det har avhandlats rävar som röjer i soporna, nya "spännande" ägare, hus som inte finns på kartan, överdriven källsortering och så naturligtvis, den vanligast förekommande frågan: "Varför har de inte tömt min tunna?" 
Ett tag var det ganska rörigt, men tiden går då väldigt fort och nu har vi lunchmenyn att se fram emot. Ni vet den vackra (och dyra) fisken, som nu befinner sig i micron, för att bli lite ljummen till dillmajonnäsen.
Märks att jag är hungrig va?
Chefen är ute på uppdrag, så jag och kontorshunden får roa oss efter bästa förmåga, på egen hand en stund.
Solen förärar oss med sin närvaro även idag och det får den gärna göra flera dagar och veckor till.
Vore ju (bland mycket annat) kul om björnbären mognar snart. Sen känns det som om plommonen är sena i år, vi har bara lyckats hitta varsitt, som varit moget hittills.
Äpplena, de fåtal som skymtar uppe i trädkronan, borde också vara pågång. Men ramlar/blåser de ner på gräsmattan, lär vi inte se så mycket av dom, då änderna "håller vakt" där nedanför trädet allt som oftast och ger sig på frukten så snart den spruckit lite.
Ja vad var det jag sa om tråkfotboll inför matchen mot Österrike igår? Fick jag rätt, eller fick jag rätt? Dock gick den väldigt bra att somna till.......
Gav upp redan i halvlek, förflyttade mig till sängläge och somnade tämligen fort. Då var det ändå någon nytta med matchen, för min del. Att jag kom i säng i rimlig tid och fick en "extra" timmas sömn.
Tiden tickade på och nu har även denna arbetsdag nått sitt slut och jag har återvänt hem. Stekte lite halloumi och tog sallad till det i den ljumma kvällningen, ute på altanen. Somnade faktiskt en stund också, där i solgasset.
Nu blir det kaffe med nå't sött och sittning i fåtöljen.......
 
Igår kväll ritade ett flygplan streck i skymningen.
 
Halloumi, sallad, cumberlandsås och fil som dressing......gick bra att äta.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0