Påplats igen.....

Två veckor sen sist, men nu är jag tillbaka på Fagersanna-loppisen.
Kan väl betrakta förra helgens utflykt som en studieresa i loppis-syfte. Och då måste jag säga (om än "part i målet") att JMN-loppisen på hemmaplan är jämförelsevis mer välordnad, trevligare och större.....mycket större.
Väl värd ett besök för att om inte annat se om jag talar sanning. Alltid finns det nya fynd att hitta bland de som "brukar" stå där och alla de andra som bara bokar bord för en helg.
Har precis ordnat till mitt och grannens bord, så nu kan dom komma......
Inga stora "horder" har dock vällt in, men jag har iallafall gått med vinst och hunnit virka 10 st små "mormorsstjärnor". Vi  får se vad det blir för projekt av dessa framöver.
Handla har jag också hunnit med, både fika och grejer.
Hemma igen och nu är det middag som gäller, maken hade gjort klart allting förutom löksåsen till fläsket och potatisen. Bara att slutföra matlagningen medan maken skalade potatisen till oss båda.
Sen blir det att packa klart och väga, innan lite relax vid Premier League på teven. Tyvärr inte Liverpoolmatchen, men då kan man ju bara "slötitta" och ljuga samtidigt
Tidigt sänggående är en nödvändighet, då vi ska upp i ottan och förflytta oss till Västerås, för vidare transport söderut.
Imorron blir det därför "ljugfritt", tills vi har landat och installerat oss i det tillfälliga hemmet, för en kortare tid.
Återkommer sedan med varma bilder, från sydligare nejder och en recension av resmålet och de utflykter vi planerar att göra.
 
Utsikt från loppisen i Fagersanna, tittar man noga skymtar sjön precis ovanför taket på huset.
 
Ja vad ska jag göra av dessa? Förslag......
 
Nyklippt gräsmatta och några lata "snyltgäster"......
 
.....som lugnt sover vidare där i skuggan.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0