Ser bra ut......

.....gör man verkligen med nya starkare glasögon. Men nackdelen med detta kan ju också vara att man "återser" alla skavanker, som man varit förskonad från att se klart ett antal år.
Om det inte var så trevligt att titta sig i spegeln förut, så har det efter gårdagens glasögonbyte inte blivit till det bättre. Detta sagt utan att gå in på detaljer, men det är precis sådana man ser väääääldigt klart nu igen.
"Return of the aliens" kan man likna upplevelsen jag fick i spegeln imorse. Men inget ont som inte har något gott med sig. Klarvaken blev jag på kuppen......
Ska köra det "ultimata testet" vid hemkomsten, att trä sytråd genom nålsögat. Det har varit lite "pilligt" de senaste åren, kanske ser klart där också nu då.
Pratade nyss en kortis med min loppiskollega, som skötte ruljansen på våra bord hela helgen alldeles själv. Frågade vad jag blev skyldig? Men se det hade till och med blivit en slant över den här helgen. Bra var väl det, då jag spenderade desto mer vid vår "födelsedags"utflykt. Dock har jag flera julklappar näst intill klara, kanske ska se utgifterna som investering inför framtiden istället för slösande.
Kaffe och körsbärstomater smakade bra till frukost, som tröst för den skrämmande upplevelsen så tidigt på dagen.
Följt av revbensspjäll med "äpplamos" alldeles nyss.
Nu några timmar till med arbetet innan vi far på nya äventyr: "Mitt lilla face och jag" första anhalt där, second hand.
Blev ett ganska kort och billigt besök, hittade ingenting idag. Åkte sen svängen förbi kompisen med en liten påse, som vi pratat om i helgen. Bara hennes hälft var hemma, själv roade hon sig minsann hos tandläkaren. Lämnade påsen och fortsatte hem, där jag trampade sönder några äpplen som låg på marken. Änderna stod och tittade på, för att sen rusa dit och förse sig. På baksidan hoppade en gröngöling runt på gräset, men kameraobjektivet fastnade, så jag fick starta om och då flög den såklart.
Nu ska det betalas räkningar........... 
 
Höstdekorationen till bordet utanför ytterdörren är på plats.
 
Såååå äckliga var dom alltså....att äpplet som legat en vecka försvann före.
 
Lunchen är serverad......
 
Och nu drar dom.....söderut, bra idé hakar på om några dagar.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Dixi Wonderland

Kul med höstdekorationer :)

2015-09-23 @ 12:08:53
URL: http://dixiwonderland.com/
Postat av: Malin

Underbart med höstdekoration 😃

2015-09-23 @ 12:26:16
URL: http://unikingenannanlik.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0