Starta i gryningen......

 ........innan det riktigt hunnit bli ljust. Det var ganska kallt och dimmorna låg kvar över nejderna hemomkring. Inte riktigt ljust, men nästan var det då vi passerade Karlsborg och strax därefter "vinkade älgarna av oss", men de ville inte vara med på bild. Tre stycken stod där ute på gärdet och glodde, men det kom så plötsligt på och kameran var fortfarande kvar i väskan. Sen satt jag med den i knät hela vägen, men tror Ni att något udda dök upp igen? Näädå!

Ganska snabbt och enkelt tog vi oss dock till Västerås, checkade in och eftersom vi var i god tid återstod bara att vänta.... Planet var dock i tid och vi landade en kvart före utsatt tid. Men väskorna tog visst ett annat flyg (haha) för dom fick vi vänta på i trekvart.

Sen var det megakö till ett av bolagen som hyr ut bilar, gissa vilket.  Jo just det vi bokat med, precis som alla andra uppenbarligen. Gott och väl ytterligare en timma senare var vi på väg med en Skoda.

Men Goldcar var sista gången jag bokade bil hos. Vi sa att vi inte behövde någon extra försäkring, ok sa tjejen, då måste jag blockera en viss summa på ert Visakort. Ok sa vi och så slog hon in, men sa genast att detta var inget kreditkort, därför gick det inte att försäkra summan åt dom på det. Men det finns pengar och vi har dessutom en kredit på kortet! Nej ett kreditkort med förarens namn var det enda hon kunde acceptera om vi inte tecknade dyrförsäkringen.....

Vi hade ett i mitt namn, men se det gick inte alls det. Blev jag arg eller blev jag arg. Kontentan var att ville vi ha en hyrbil var det bara att betala dubbelt så mycket till, som vi redan gjort i förbokning.

Så gott folk passa er för Goldcar...........

Hungriga, trötta och svettiga for vi mot destinationen, hittade ett Burger King och fick i oss lite "nödproviant" innan vi fortsatte de två milen som var kvar. Hittade snabbt huset, p-garaget och platsen, men om vi ville parkera och komma oss ur bilen båda två fick vi stå halvvägs ut i gången, då grannen parkerat som en kratta på ena sidan, samt en pelare satte stopp på den andra.

Vi gjorde så, gick upp med väskorna, flyttade sen bilen utomhus till en ledig ruta och jagade reda på lite mera nödproviant, innan vi imorron provianterar på Mercadona. 

En macka på nybakt pain riche med medhavd räkost i tub på balkongen. till vågornas brus och fullmånens ljus fick det bli innan vi rasade isäng vid nio-tiden........

Här passerar vi Askersund i morrondimma..... 
 
Snart släpper dom av de som kommer hem från Malaga.....
 
Utsikt från sisådär 10.000 m.....
 
....."On the road again"......motorvägen från Malaga.
 
Rykande färska nybakade bröd i servicebutiken på andra sidan genomfartsleden.
 
Kvällsutsikt från balkongen......
 
....och morgonmacka på samma ställe.
 
Där nedanför har vi sedan poolen......
 
 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0