Sviter av motion......

.....får man som alla vet i form av träningsvärk, så också denna tant. Men värst är väl nån slags sträckning i främre delen av foten, den är lite blå ovanpå. Lite träligt, men vi får se hur mycket det påverkar att jag inte fullt ut kan böja den då jag går.
Idag vaknade vi till barnen på skolgården och strålande sol på balkongen. Där har vi nu ätit en rejäl frukost, sen får vi se vad vi hittar på..... 

Det fick bli en tur till stranden idag. Maken halvbadade i ganska höga vågor, det vill säga blötte ner sig men inte mer. En motsträvig fot blev tvingad att bada och många fina stenar fanns att hitta där i vattenlinjen och lite ovanför.

Några fick (under protest från bäraren) följa med hem i makens handdukspåse. Men först var det dags för lunch, idag på ett engelskt café vid stranden. Makens andra pil-pil denna resa slank ner och den var lite mera ”kräma i” än den igår, som var ganska snäll i smaken. Jo jag smakade och höll med. Själv beställde jag chicken nuggets med pommes frites, vilket inte gick till historien som det godaste jag ätit….

Vi gick förbi ett bageri på hemvägen och förutom bröd till kvälls- och morronmackan blev det två bakverk till kaffet på balkongen. Nu när både vi och min fot vilat lite, kanske vi kan ta en kvällssväng med bilen och kolla ”neighborhooden”. Vem vet vi kanske hittar något kul att gå av och kolla extra på, eller ta en öl eller så nånstans.

Sen blir det Champions League på teve idag igen......

 

Stranden var fullsatt, där fiskebåtarna brukar ligga annars. Undrar vad dessa "badgäster" väntade på?
 
....i väntan på vätan.
 
Flera nyfikna turister "flockades" när fiskarna drog upp båten.....
 
...vissa till och med tog kort på fångsten.
 
Allt under överinseende av vår namne: Berg-et.
 
Pil-pil nummer två, denna gång kokande i lerkärl, som sig bör.
 
Ska Ni äta? då vill jag också ha.....
 
Här är mina nytvättade stenar och snäckor....hittills.
 
Jorå....smaka bra till kaffet!
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0