Ta tag i .......och röra ihop.

Solen har kommit på besök, efter en ganska mörk och mulen morgon/förmiddag. För övrigt har det varit en större mängd prata i telefonen än vanligt numera just idag. En hel del lite halvröriga ärenden att ta tag i.
Vilket också gäller för det framtida/fortsatta uppdraget som god man. Det är telefontid idag hos Överförmyndarmyndigheten och jag ska strax ägna ett par minuter åt att få tag på någon som kan diskutera dilemmat jag har ställts inför. Kommer jag att lyckas....tveksamt, men man vet ju aldrig förrän man har försökt.
Det blev sent igår, satt och färdigställde en specialbeställning vid teven i fåtöljen och tiden den bara rann iväg (som vanligt). Vips hade klockeländet passerat midnatt med råge och det var inte optimalt för mängden nattsömn man(jag) behöver. Synnerligen självförvållat, men ändå fakta......
Kan just undra om micron har behandlat färdigt min köttfärsröra med grönsaker, som Inga var snäll och "rörde ihop" innan jag blev sittande i fåtöljen.
Ska då stärka mig med lite mat innan jag börjar "jaga överheten".
Skickade ett mail igår till dom, men visste inte säkert om det kommit fram. Dock ringde telefonen alldeles nyss och jag fick lite råd om hur jag skulle gå vidare just nu.......
Men blivande långbänk, är bara förnamnet......
I kylskåpet hittade så Inga lite köttfärs över från gårdagens paket. Ska jag göra nå't gott till fredagens matlåda? frågade hon snällt. Jatack, svarade iallafall jag och nu finns det ett mellanting mellan mormorsbiffar och hamburgare i lådan. Detta tillsammans med potatis, brunsås och broccoli.
Det sistnämnda kommer maken att protestera emot, men jag är nöjd och glad.......
Nu blir det fåtöljhäng och så har det börjat klia i fingrarna igen, efter gårdagens beställning. "Designtänkandet börjar också vakna ur sommardvalan", så det kanske kan bli ett "stolleprov" för Ia att testa framöver i höst.
Inget vin idag......bara klarbärssaft.....
 
Den här var det som berövade mig tillräcklig nattsömn....
 
Ser ganska hyfsat ut i fönsterlådor och krukor nu igen.....
 
....en övervintrad ljung och två "färska"......
 
...och plommonen har mognat.
 
Som sagt....inte vin, men klarbärssaft.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0