Barnbarnsbaciller?

Ja det kan man misstänka då det känns rossligt i halsen och jag har svettats i natt,  samt har känt mig lite matt och frusen från och till även på jobbet.
Lillasyster hade väl tilltagen snuva som rann och hosta lite då och då, så det är väl inte helt otroligt att man har fått "en släng av sleven". Avstår i alla fall gymet idag och avvaktar vart det tar vägen först.
Inte helt hundra alltså, men bara att lugnt och fint beta av de högar som samlats under de två senaste veckorna. Inga akuta saker, utan sådant som bara måste bli gjort, men ingen större tidspress på utförandet.
Telefonen har också varit hyfsat disciplinerad, så det har tagit på högarna ganska fort då man kunnat "sitta ve'".
Finns hopp om att jag tar mig igenom denna första arbetsdag efter semestern, har precis ätit en delikat lunch. Hittade en Dafgårds-portion i frysen (korv stroganoff) den stillade hungern i alla fall och nu är det bara slutspurten kvar av dagen.
Får mobilisera lite ork på hemvägen, till att införskaffa lite mer livsmedel......
Undrar om Inga känner sig manad att fixa nå't hemlagat tills imorron, medan tvättmaskinen snurrar runt och sängen får nya lakan. 
Back to reality.... är vad som gäller alltså efter veckor av dekadens och lättja, men som ändå innehöll mera motion än den vanliga vardagen erbjuder.
Jodå vi har kört lite teamwork, jag och Inga, så matlåda blev det. Gissa menyn! Korv Stroganoff home-made style och med makaroner istället för ris.
Trisslotterna då? Jo vinst 20 kronor på mini-triss, byttes mot två nya mini.....varav en gav 30 kronor. Så kan vi väl hålla på ett tag och öka, inte mig emot.
Snart husletarprogram med kaffe......
 
Skådespelet i Fagersanna igår kväll, följdes av bilrutor med frost i morse.....
 
"Semestersopor".......
 
...följt av ytterligare franska sopor, har idag bytts mot vanliga svenska. Dock behöver jag inte tömma...... dom heller.
 
En bussbiljett från Rivieran hade följt med hem till Fagersanna. De andra vi hade stannade hos lillasyster som "åkte mycket buss" när vi var där.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0