Det händer lite......

......i trädgården. Var ute en stund och "hjälpte till", med att ta bort en massa fjolårsskräp. Det blir liksom lite lättare för växtligheten att ta ny fart då. Sen kan ju en liten bieffekt också tillskrivas: Jag blev lite svettig av att röra på mig. 
En kopp nybryggt kaffe på det och så in i duschen, för att få ordning på frisyren om inte annat (hahaha).
Jag stannar hemma idag, ingen second hand-turné den här lördagen heller.
Kokar lite potatis för Inga att börja med, så får vi se vad hon hittar på till den. Maken ska på fotboll om en stund och vilka matcher som visas från England på burken, återstår att se.
Lade mig i sängen vid åtta igår för att avnjuta Let's dance. Kommer bara ihåg ett litet fragment dans med Rickard Söderqvist. Får väl kolla nån repris kanske. Vet iallafall vem som åkte ut och det är väl huvudsaken, eller?
Liverpool spelar halv sju ikväll och det är en repris av mötet vi såg på plats, på Anfield den 10 februari förra året. Den gången vann dom med 3-2 (bara för att vi var där såklart). Hoppas på seger även idag, men Tottenham slåss ju i toppen detta år så kanske svårare än förra gången, trots hemmaplan.
I frysen hittade Inga både pommes strips och kebab, så det blir det till middag, då maken återvänder från sin fotbollsmatch. Den gick i Tibro och surprise, surprise det var Fagersanna som spelade..... och vann!
Pratade tidigare under dagen med lägenhetsinnehavaren i Nice. Han var därnere just nu och skulle skaffa ny tvättmaskin, för den hade gett upp och lovade att vi skulle få nycklarna i tid eller hämta därnere på ett hotell. 
Jag behövde inte vara nervös sa han.
Kanske ska börja se över packning nu då.........23 kg incheckat och 8 kg handbagage tillåter SAS.
 
Det har börjat växa........
 
.......och jag gillar påskliljor, byttorna fulla som vanligt såhär års.
 
en "spanare" utsänd?
 
.....och strax kom dom....huliganerna och försåg sig. Men ser de mig drar dom direkt....
 
Den här varianten är mera välkommen än de andra, finns inte så många såna bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0