Det regnar lite, bilköp och tvååring.....

......eller som dom säger här på orten "il pleut un peu". Inte helt lätt att plocka fram ur hjärngömmorna, det man lärde sig i skolan för några år sen (närmare bestämt drygt 45....) och dom pratar så okristligt fort dessutom. Men då jag väl är en lite udda varelse, tycker jag det är stimulerande att försöka prata och testa läsförståelse på skyltar och reklam. Lite kunskap ligger allt där längst bak och "skräpar".
Idag är det alltså mulet och lagom till frukosten var aväten på balkongen, började det att regna. Precis igenmulet över bergen, men något klarare ut mot havet. Vi får se vart det tar vägen resten av dan.
Imorron och på tisdag lovade iallafall väderprognosen strålande sol och dryga 20 grader.
Skulle gå ner på hörnet och handla en god köttbit att steka till middag. Men är man seg på söndag missar man öppettiden med en timma. Halv ett hade de öppet till .....
Bara att gå upp till maken igen och berätta om de ändrade middagsplanerna. Vi tog bussen ner till gamla stan och hittade en "fransk korsning" av Burger King och Kentucky fried chicken. Till makens förtjusning smakade hans"Angry bird chicken burger" väldigt bra och mina chicken wings var väl ätbara dådå.
Medan vi satt där ringde sonen, han hade tagit sig till Tidaholm där vi hittat min gamla bil hos en firma och nu har vi köpt tillbaka den. Nä inte åt oss, men syster vill ha en bil och då är det ett bra alternativ hoppas vi. Nu ska vi bara informera syster och avsluta affären, när vi kommer hem.
Gick en liten sväng till i gamla stan, hittade några mera prylar att handla. Därefter gick maken en promenad hem, medan jag skulle ta bussen. Ärligt talat vet jag inte vad jag höll på med, för orkade inte stå och vänta vid hållplatsen utan började gå i bussens färdriktning, varpå jag naturligtvis missade den. Tog en annan buss, men hamnade bara längre bort. Till sist nådde jag Promenaden, tog en buss, men gick av en hållplats för tidigt. Tror inte huve't var med riktigt idag......
Maken hade tagit en extra lång sväng, men hade redan varit hemma minst en halvtimma, då jag linkade in. Knät är skitsurt idag, inte ens alvedon kunde få det  på bättre tankar.
Sen så fyller lillasyster i Stockholm redan två år idag. Vi firar henne på torsdag.
 
Mulet och dystert bortöver bergen......
 
....och mer än bara havet som är blött idag.
 
Precis nedanför vår balkong.
 
Nä vi köpte inga såna tog bara kort på dom, innan vi handlade glass istället.
 
Finhotellet med sina "fin?-klädda" tjänare, som välkomstkommitté ute på gatan.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0