Måndag morron......

.....och jag behöver fortfarande inte gå till jobbet. Kan sätta mig på balkongen och titta på flygplan i solskenet, samtidigt som jag äter frukost. Idag har vi bestämt att inte göra nånting bara vara, gå till affären (som nu är öppen HELA da'n igen) och köpa en bit kött till middag. Trava hem i sakta mak och fixa iordning måltiden att inta även den på balkongen. Det är sol och varmt idag, så även om det nu är skugga därute, så är det skönt.
Sen har ju Nice Cote d'Azur airport fixat fin underhållning, till mig iallafall. Maken kan ju lyssna på sin bok. Blir nog en kortare sväng ner till stranden sen, för att kolla stenläget lite.
Och en cappuchino nånstans utmed Promenaden ska vi väl också få ner fram i eftermiddag.
Livet känns hårt just nu..... 
Kanske ska ta en dusch, för mina medmänniskors skull innan jag travar ner till affären.
Varit på Casino och handlat lite mat. Till middag blev det fläskfilé med lök och champinjon-sås och jag åt med glädje både haricots verts och blomkål därtill, maken knorrade då han bara fick smakprov på dessa delikatesser. Under matlagningens gång upptäckte jag även att vi har en brandvarnare och den var lite svårflörtad med att sluta tjuta. Fick helt sonika plocka ner den från halltaket tills middagen var klar.
Maken tog en promenad medan Inga och jag härjade i köket och kom lagom till dukat bord, på balkongen. Till efterrätt bjöds några landande plan......
Vi får se om det blir kaffe på lokal, eller om vi nöjer oss med balkongkaffe. Vet inte hur det gått till, men tydligen har jag sträckt en muskel vid det obstinata knät, upp i låret och är i valet och kvalet om den ska få vila eller gå en sväng. Hur trött på skiten kan man bli på en skala.......
 
Solen lyste vackert på uddens hus därbakom igår kväll.
 
Vi tog en kaffe igår när vi köpte "baguette traditionelle"  och smakade på en annan tradition, macaron.
 
Strax bredvid i en överfull soptunna hade herr Mås fest.......
 
Plan till frukost....
 
....och flera plan på olika nivåer......
 
Alltmedan Medelhavet glittrar i bakgrunden.
 
"Bon apétit!"
 
.....med ett Easyjet till efterrätt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0