På visit hos kossorna i Sumpan......

......och deras "husföreståndarinna" faster Blom, har vi lyckats få till idag.  Det är nog ganska precis ett år sedan sist och hon har iallafall inte mindre antal kossor sedan dess. Snarare var det väl så att idag blev det tillökning med en burk kola, dekorerad med kossor, som jag fick se i ett franskt skyltfönster på semestern.
Vi blev sittande för att fika och prata i närmare två timmar, innan vi tog oss ner till (den till slut parkerade) bilen. Vi hade jämt göra i nästan en halvtimma innan vi hittade ett "hål" som inte skulle föranleda böter.
Maken fyllde på en peng, så vi kunde slinka in på den indiska restaurangen vid hörnet och få oss lite lunch. Enligt menyn skulle mitt vara en mild variant och makens val en medium kryddning. Men då jag är tämligen mesig när det gäller orientaliska kryddors styrka, tyckte jag allt att det var en aning starkt ändå. Och maken erkände att det var allt lite sting i hans också.
Sen återvände vi till Kungsholmen, tittade in på dagis och hämtade lillasyster, som vi nu har läst med, lekt med och pratat med de senaste två timmarna och nu kom barnets pappa hem.
Vi har startat...och slutfört skärandet, inför tacosmiddagen. Övriga familjemedlemmar har nu också anlänt och strax blir det fredagsmys med födelsedagsfirande som "efterrätt".....ska bli mycket intressant att se vad vi får för reaktion på presenten.........
 
Fikatajm hos faster i "Sumpan", med den franska burken....
 
Ett litet smakprov på väggdekorationerna, det finns även en hylla....mycket tättbefolkad.
 
Påväg hem igen, hittade jag denna vitsippebacke i Solna.
 
"Grodperspektiv" nerifrån bilkön påväg till.....
 
Kungsholmen, bara över bron.
 
Det här vägmärket har jag aldrig sett in real life förut.....
 
Inte helt fel utsikt från dagis......
 
Jordgubbar är gott......
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0