Alla kan inte lyckas......

.....vilket visade sig med allsköns tydlighet under gårdagens OS. Som sagt Norge är för svåra att hantera i handboll på damsidan och spelar man sen inte "över sin förmåga" blir det storstryk. Inte mycket att säga om, bara att gå vidare, så även för flera friidrottare som inte heller hade sin bästa dag vid kvalet. Beundransvärt att de orkar......
Åter på jobbet, med utsikt över väldigt fint väder. Ja det är ju roligare att titta på än regn, men vore inte fel att kunna disponera sin dag efter egna önskemål under dessa förutsättningar.
Ska vid avslutad dag vidare till sjukgymnasten sen och det är väl heller ingen kul historia. Därefter blir det nog hämtning av torktumlare och sen är även onsdagen över, utan att man har hunnit med speciellt mycket känns det som.
Nu har jag också ringt Nordeas kundtjänst igen och "läst lusen av dom". Påtalat den usla möjligheten till kontantservice för oss som bor på små orter och dessutom klagat på att man hos deras Kundtjänst får felaktiga upplysningar då man ringer och frågar saker. (Morr!)
Nu på lunchen ska jag ta mig an Swedbank......
Säger bara att det var bättre förr, när man kunde sätta in pengar och skulle man lämna in bouppteckningspapper, så räckte det med EN gång. Nu ordnade det sig, men tog halva lunchen trots att det inte var nån kö.
Hämtning av torktumlaren fick anstå till morgondagen, då vi ska låna jobb-bussen för transport och den blev uppehållen i tjänst, längre än väntat idag.
Vad sa sjukgymnasten då? Hur hon än funderade kom hon inte på några bra rörelser att ersätta/komplettera det program som mina muskler protesterar emot. Ja vi försöker väl igen, med mindre frekvens och lägger till nå't smått, men hon var nästan benägen att hålla med om att tanten var ett "hopplöst fall".
Något halmstrå att hålla hoppet till kvarstod väl kanske ändå......  
Inga fick order på en tacopaj och den bakar som bäst i ugnen just nu. Snart blir det fåtölj och starta någon ny stickning, för min egen tröja blev ihopsydd och klar under lunchtimman.
 
Mums.......
 
Min nya tröja, får nog godkänt tror jag.....
 
Besök i busken på andra sidan fönstret.....
 
.....vet inte riktigt vad det kan vara för sort......lövsångare??
 
Och vindruvorna mognar på......
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0