Då får vi se.......

....hur det går i OS-finalen (fotboll damer om det skulle ha undgått någon) när denna fredag går mot sitt slut framåt midnatt. Kan det gå vägen en gång till? ja det är frågan vi får svar på i natt.
Inte blev det något nytt stickprojekt startat igår heller, somnade "som vanligt" i min fåtölj inte särskilt långt efter att jag satt mig. Men vaknade så jag såg ungefär halva Ernst (programmet alltså).
Av en slump blev det även så att jag såg början av brottningsmatchen med den svenska tjejen som tog brons. Ja det behövdes ju bara 29 sekunder innan hon lade sin motståndare på rygg i mattan och så var det klart. Imponerande beslutsamhet i kombination med skicklighet och styrka.
Söderåkar-tarmen har också vaknat, nu när hösten börjar avisera sin ankomst. Har suttit och letat lite några dagar och kanske har jag hittat nå't som är genomförbart, utan make men med bonusdotter istället. Vilket inte är någon nackdel, då vi har mera likriktade intressen och åsikter om vad man ska företa sig på resa: Att gå på så många marknader som möjligt och shoppa loss däremellan på alla fynd man "snubblar över".
Har bestämt att jag ska ta med thai-mat hem efter avslutad arbetsdag. Visserligen åt maken tidigare under veckan thai-buffé inne i sta'n, men han var ändå pigg på förslaget av fredagsmys.
Sen såg jag att fotbollsskyltarna stod ute hemma i samhället, så han ska garanterat på match ikväll.......
Jag landar väl som vanligt i min fåtölj...... vi får se om det blir nå't vettigt gjort innan detta händer.
I postlådan låg ett returbrev !?!? Det brev med stickade sockar som jag skickade till Ia i förra veckan, har kommit åter med upplysning om att hon är avflyttad. Vart då kan man undra? en tvååring (med ganska ovanligt efternamn) flyttar väl inte hemifrån direkt.....ensam. Ja som sagt, det var bättre förr.......  
Detta ovanpå ett gäng oresonabla kunder i övre pensionsåldern, som ringt flera gånger idag om samma sak och inte lyssnar på vad vi (både jag och chefen) säger då vi förklarar varför föändring är nödvändig. Då kan irritationen ligga kvar ett tag....särskilt om den får näring, så att säga.
 
Hyfsat väder att sluta arbetsdagen med iallafall efter allt regn och bara bakhjulet på kollegans hoj när han "listigt drog iväg"....
 
Thai-maten var det som vanligt inget fel på.....men vinet var för sött, så det åker i matlagning framöver.
 
Så såg brevet ut........
 
....och så ser det ut nu, för ny avfärd. Det var då själva f...n hur det är ställt med "etablissemangen" numera.
Ingen känsla för service nånstans och tankeförmågan stänger vi bara av, typ.......
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0