Hantverkscup, gamla papper och tragisk fågelolycka

Maken blev frampå förmiddagen inringd till lite fotojobb då hantverkscupen hållits hela helgen på fotbollsplanen.
Själv var jag också lite seg, efter att ha kollat "medioker" herrhandboll mitt i natten. Fjärde raka förlusten och bye, bye Sverige från OS den här gången.
Vi får se om damerna gör bättre ifrån sig......vilket vi redan vet att de gör, men hur pass återstår att se. Match igen alldeles strax.
Har ägnat en stor del av dagen åt att rensa gamla papper, men sånt tar ju aldrig slut så det vill till att veta när det räcker för den här gången.... så man inte blir total-less på en gång. För det finns mycket kvar att riva i.
Hittade ett gammalt julkort som var kvar efter mammas saker, som jag tänkt besvara för att upplysa fars norska kusiner om läget. Nu blev det gjort.... nästan tre år efter ankomst. Men bättre sent än aldrig kanske....
Vilket också gällde gamla "selmor" som jag hittade i en burk, alldeles bortglömda fyrahundra spänn ogiltiga pengar. Vad göra? Jo så hamster jag är, fanns även en broschyr sparad med svaret: Går fortfarande att sätta in på konto månaden ut, så får ta mig till en insättningsautomat i Skövde på tisdag och göra så.
Gå in på banken då..........jo tjena, glöm det. 
Rester att göra middag av fanns fortfarande, så Inga svängde nyss ihop räksås till överbliven spagetti och det räcker imorron också. Sen börjar det ta på "överblivenheten i kylen" och vi kan grilla köttet som legat vakuum-förpackat där ett tag.
Gick ut på altanen alldeles nyss och möttes då av en väldigt tyst och stillsam liten fågel. Den hade antagligen kolliderat med glashusrutan och "sadly is no more", bara att åtgärda alltså.
Åter dags att jobba imorgon, man vänjer sig fort med att vara ledig och kunna både gå upp och gå och lägga sig efter eget huvud. Nu blir det att "rätta in sig i ledet igen".........
 
Kanske ska ta en fika....... men vore trevligare i detta sällskap......
 
....som till och med hjälpte morfar att brygga drycken.
 
Kanske ska ta lite sånt till kaffet, som blev över och bara ligger där i frysen och väntar på mig.....
 
Myntaplantan som jag fick på torget, börjar ta sig därute.......
 
.....vilket man tyvärr inte kan säga om den här pippin.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0