Offer för omständigheterna......

....blev torktumlaren, för den har gett upp eller alternativt dog av ansträngning de senaste dagarna. Den var väl inte helt och hållet ok ens innan "invasionen", men nu är det "nock". Snurrar inte ett varv till ska ni veta, står bara här och morrar lite från och med nu.....
Torkskåpet har också varit defekt under en längre tid, men nu sympatistrejkar det ordentligt .......samtidigt!
Vi får förse oss med nya "arbetskamrater" alltså och det bör bli snarast, då tvätt-tunnorna fortfarande är rågade (trots oavbrutet tvättande sen i måndags) .
Maken sa igår att han inte skulle åka med på fotbollsmatch "då han hade en massa att fixa med", men idag ändrade han inställning och drog efter lunch.
Då passade även jag på att dra, till sta'n för lite kompletterande handel. Är återigen hemma med några kassar som resultat. Inte så mycket mat, men lite annat smått och gott. 
Lillasysters sockor blev klara igår och är nu lagda på brevlådan för transport. Matrester fanns även kvar till mig då jag stillat shoppingivern. 
Sonen har förflyttat sig till Stockholm under dagen, för att fara på en veckas solsemester. Planet går "okristligt tidigt" imorron bitti, men hoppas de får en skön vistelse på Skiathos.
Nu blir det fåtöljen, OS m.m. och kanske ett nytt stickprojekt, eller göra klart ett gammalt........ 
Maken återkommer inte förrän till kvällningen, då blir det nog räkmackor för jag köpte handskalade såna på burk hos Maxi, men jag passerade bakelserna. Imponerande........ja jag vet!
 
"Ny stickmodell"  tubsockar.....påväg till Ia.
 
Första mötet med den färdiga rondellen på Skövde-infarten.
 
Funkar bra även på hemresan.....
 
.....ett gärde fullt av kor passeras.
 
Här är "bytet" från sta'n, samt nya reklamblad att locka till ny resa.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0