Redan augusti.......

.....vart tog juli vägen? Även om jag jobbat hela tiden känns det som om vi hoppat över en månad. Kan just undra hur de som nu snart "har bränt" fyra semesterveckor uppfattar situationen. Inte lär de tycka att det har gått långsammare, det är jag övertygad om.
Blev ingen powernap i fåtöljen igår, höll mig vaken hela tiden och stickade en lång bit på senaste projektet. Det är snart färdigt faktiskt, inte så många varv kvar innan montering och "förevigande" på foto.
Viss fångst blev det i alla fall på fisketuren i Mälaren. Maken hade lagt upp en bild på Facebook på sig med en liten gös som "byte", om det blev fler firrar än så förtäljer inte historien.
Väderrapport för dagen: Växlande molnighet med tendenser till sol ibland, lite vind och 13 grader varmt vid sjutiden.
Dags för micron att arbeta lite med min lunchlåda och sen de avslutande varven på stickningen. På så vis kan jag roa mig med montering och finish när jag kommer hem.
Sen fick jag besök av kunder på kontoret och behövde prata engelska. Visserligen var de tyskar, men då de började prata engelska kändes det väldans bekvämt....... 
Inget fanns det att shoppa på second hand idag heller. Börjar de "ligga av sig" med sortimentet, eller har jag allting numera så att inget lockar?
Nä behöver ju inget egentligen, men alltid roligt att springa på något kul, eller fler exemplar av de glas och det porslin jag samlar på. 
Nu till matlåde"problemet", vad ska jag hitta på? Ugnsbakad regnbågslax får det bli.....till pulvermos.
 
Hyfsat balanserad och nyttig kvällsmat igår......tycker jag nog.
 
Det är trångt om platsen i äppelträdet......
 
....med hopp om att grenarna håller i takt med att frukten växer.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0