Unik sil, skål och assistent-present.........

.......blev "bytet" från secondhand igår. Undrar nu vad denna dagen har för fynd att bjuda på? 
Chefen ska ut på fältet, inspektera och förklara....... ta på dig hjälm och skyddsväst sa jag som avskedshälsning, då han och vakthunden begav sig ut på uppdraget.
Skämt åsido, men det ska bli intressant att höra hans real-life-upplevelse av just detta område. Hittills har vi (med rätta) litat på chaufförerna av våra bilar då de"rescenserat" framkomligheten, som ligger till grund för vårt ändringsbeslut.
Vilket också kvarstår om inte de föreslagna ändringarna genomförs. Nu får vi hoppas att "telefonterrorn" därifrån lägger sig.
Sen kan man undra vad det är för fenomen som ALLTID inträffar så fort vi väntar leverans av större saker. Hur vi än i beställning anger att det ska telefonaviseras dagen innan, så funkar det ALDRIG. Enda förbättringen idag var att leveransåkeriet ringde nån timma innan, förut har de stått i dörren så att säga och ringt.
Givetvis var det ju då också så att chefen (som via telefon efterfrågat just denna last i flera dagar) inte fanns på plats, då den INTE skulle komma förrän fredag. Jajaja...... vad ska man göra och hur svårt kan det vara?
Nu har mina glasögon strax lunchdate med optikern, måste väl följa med och vara förkläde antar jag.
Det tog inte lång tid att byta "front" på bågarna (där färgen släppt) och nu får jag bara hoppas att jag inte behöver åka extra för justering vid näsroten....men det visar sig.
Sen är det hårets tur för date, efter avslutad arbetsdag. Det ska bli sååååå skönt att lämna stora delar av det "till återvinning".
Däremellan får jag korvgryta i lunchlådan.
Maken ringde. Han hade "fått" paket att hämta (såhär fyra månader för tidigt) och undrade om han behövde proviantera när han ändå fick ta sig till affären i Tibro. Ja det fanns ju lite spännande saker att fylla på, såsom mjölk bröd och dasspapper. Så nu är det gjort, precis som min klippning. Skönt, dubbelskönt.....
Lax i citronsås puttrar i ugnen och så gör även potatisen på spisen, till morgondagens matlådor.
 
"Assistent-presenten" levererad till en grindstolpe tidigt imorse......men två av tre, inte illa.
 
Många goda frön verkar buskarna bjuda på, för det är ganska frekventa besök utanför fönstret.
 
"Julafton" i augusti för någon.........
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0