Efter Lussefika.......larm.

Det blev lite hektiskt den sista halvtimman av arbetsdagen, fullt hus med fikande chaufförer och sista minuten-ändringar på containerflytt. Men tror att jag rodde iland allting så det blev rätt. Visar sig under morgondagen....
Hittade några julsaker till halva priset på second hand och hann precis hem strax innan larm-försäljaren dök upp.
Vi satt och pratade i gott och väl en timma, om allt möjligt, gemensamma bekanta, hobbies och slutligen förklarade han hur deras larm fungerade. Såpass bra att vi tyckte oss behöva detta. Nej vi känner oss inte lurade, utan kunde se flera fördelar och själva upplägget/användandet var av enklaste art. "Larm för dummies" så att säga, vilket tilltalar mig iallafall. Inga tekniska kunskaper nödvändiga......
Extra trött kände jag mig efter detta, eller ändå kanske. Vet inte riktigt orsaken, men kom faktiskt i säng tidigt och somnade direkt. Pigg och utvilad vaknade jag så idag (eller inte) på jobbet är jag i alla fall.
Kallare är det återigen och rut-skrapandet (bilvarianten pratatar vi då om, inte triss) har återkommit. Ingen favorit i repris, men likafullt repris och många fler sådana morgnar är att "se fram emot" framöver. Håhåjaja!
Maken skulle idag göra visit med den julgrupp jag fick i uppdrag att fixa.
För egen del kör jag repris på innehållet i gårdagens matlåda ("kålpuddingsås"), men till imorron får jag koppla på fantasin igen. 
För att återkoppla till containerflytten, så hjälpte det inte att JAG gjort allt rätt. En av de inblandade kunderna började strula i morse och alltihop fick planeras om akut. Ja blir man glad eller blir man det inte, det är frågan.....?
En vacker fullmåne var det i alla fall, både under hemfärden igår och tidigt i morse.
Nu bara att se fram emot Lotto-dragningen..........eller inte? Sen blir det "Bonde-soppa"!
 
Så då blir vi snart med larm........
 
Tomtemedicin till "The bin-man".......flytande.
 
 
Ett kul "luffarschack" till barnbarnen att leka med när de kommer.....
 
Morgonens måne, där bakom vår tall.....
 
I postlådan idag:  Ett stoooort paket från Holland, thank you!
 
Clementin-juice blev det när jag kom hem. Citruspress är "bra skit"
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0