Juldagen har startat........

.......och det var ingen Inga som plockade undan allt papper och kartongerna inatt. Det fanns kvar att göra till förmiddagen och då man jobbar i branschen krävdes av anständighet att det blev sorterat i förpackningar respektive omslagspapper.
Av tre säckar blandat blev det en säck papper och en säck kartonger. Övriga gäster tillsammans med maken, (minus lill-tomten) var ute på promenad och herrn i huset fick vid återkomsten dra till återvinningsstationen med det som gick att avyttra där.
Nu är det lite oplanerat födo-intag individuellt i väntan på att nytt varmvatten ska bildas, för bad. Det har "slösats" en aning med den varan och då tar det slut. Trots att vi har en extra tank.......
Det är ändå ganska skönt att inte ha någon agenda satt för dagen över huvud taget.
Men lite gemensam sittning till mat ska vi väl ha runt fem-tiden. Sen ska vi se filmen Frost, iallafall jag och Storasyster. För min del blir det "Fröken Frimans krig" ikväll, något annat har jag inte hittat som känns nödvändigt att se.
För övrigt fick jag det största paketet i hela samlingen....en strykbräda. Sen Ingenting, några snögubbar, en massagekudde, en morgonrock (tyvärr felstorlek för tjock-tant, men får försöka byta) och lite annat. 
Maken hade köpt en inne-el-grill till oss båda, som vi ska laga mat på varenda dag sa han........
Nu är vi barnvakter medan det badas spa i badrummet av föräldrarna. Storasyster fick mutas med pepparkakor för att "avstå" badet tillsammans med dem. 
 
Trött tomte..... på juldagen.
 
Ja hon har frågat om hon får ta sista tomten på tårtan.
 
Jag vill läsa, men jag får inte tag i nå'n tidning!
 
En vid datorn och en med en helt vanlig bok.....
 
Slut på varmvattnet? Då får vi ta den gammaldags metoden då............
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0