Abstinensbesvär.....

.....har redan infunnit sig. Det började väl redan då vi landade vid lunchtid på Landvetter och siktade snön.
Supertidig uppgång, få igen väskorna, kontrollväga dom och städa klart det sista i lägenheten innan kompisen anlände med stora bilen (not!) strax före fem.
Men hon hade redan hunnit haft en date med polisen(Guardia Civil) på den korta färden till oss. Lite nervös var hon allt, men det visade sig att största skälet till stoppningen var att hon glömt sätta på halvljuset.
Det är inte helt lätt att komma ihåg detta mitt i sta'n med all belysning, (kan intygas av mig själv då flera blinkat och pekat på "min bil" såsnart det blivit mörkt och man inte får ha det på i dagsljus).
Sen var det upp till bevis om alla väskor skulle få plats i den lilla fiaten. Det fick dom, men mer än hälften i baksätet som sällskap och en i fram vid mina fötter. Inga missöden eller dimma på färden till flyget. Incheckningen gick snabbt, ingen kö hos Norwegians disk. Security nästa. Där pep det då jag passerade igenom bågen. Både jag och allt mitt handbagage skulle "svabbas" både utvändigt och invändigt (väskorna), sen in i en maskin som gav klartecken att jag fick fortsätta. Undrar om jag har turen att åka in varenda gång fortsättningsvis, för det var likadant förra resan.
Gott om tid till frukostfika och sen iväg. Kallt var det i Göteborg då vi kom dit och sen några timmar i bilen innan vi var hemma, med stopp för en sen lunch i Falköping. Riktigt svenskt passade jag på att ta: pannbiff med potatis och lingon.
Har handlat lite förnödenheter I Tibro, däribland Tropicana juice vilket väl är det närmaste färskpressad sådan man kan komma, som vi skämt bort oss med den senaste tiden.
Nu är det lite segt, men ska försöka att hålla mig vaken över Melodifestivalen och öppna vinflaskan som är med hem. Blev aldrig av att korka upp därnere.
En dusch får det också bli, en som man kan stå lugnt i tills det känns färdigt, utan att riskera en "plötslig kall avrivning"..... 
Funkade väl bra därnere också, men inte lika "ihållande"-pålitligt om vi säger så.
 
Nu lyfter vi....
 
Landvetter, Göteborg på gång......
 
...och då var vi nere.
 
"Substitutet"
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0