Dag två......

..... på solsemestern, kom också solen. Dock har vårt varmvatten en egen idé om när och hur länge det vill "släppa till". Både kompisen och jag med nån timma emellan fick smaka på det kalla om vi ville skölja av tvålen vi smetat in oss med efter att ha fått ett varmt välkomnande vid hårtvätten.
Förmodligen får vi kontakta vaktmästaren och testa spanska språket i skarpt läge, då vår värd trodde att det kunde vara gasen som var slut i flaskan. Vi testar imorron också, kan bli lite väl "spännande" kanske.....
Nåväl efter att ha nyttjat balkongen en kort stund, bestämde vi oss för att åka på en seriös shoppingrunda till La Zenia Boulevard.
Från beslut till handling och strax var vi i full gång....... 
Några timmar senare fyllde vi på med lite tapas i solskenet och sen var det på't igen. Framåt femtiden, då fötterna värkte och kassarna var många köpte vi en färskpressad juice som avslutning. Tog oss sedan till bilen igen, lastade in påsarna, oss och den inköpta kartongen med fikabröd.
Därpå styrde vi kosan mot kompisen som bor här nere och bjöd in oss på kaffe, samt bekantade oss med hennes nya familjemedlem, hunden.
Vi gjorde upp planer inför söndagen, då vi ska ta sällskap till en marknad, den första (men inte sista) på den här resan..... 
På hemvägen kände vi ett visst abstinensbesvär efter att shoppa. Vilken tur vi hade, för klockan hade inte hunnit bli så mycket..... Domti var fortfarande öppet.
Och visst hittade vi grejer att köpa, men inte bara det utan där bakom en hylla stod den andra kompisen och lurpassade på oss, då hon hört vårt välkända kackel i butiken.
Till kvällsmat har vi avnjutit wokad broccoli, lök, och blomkål med stekta kycklingfiléer mmmmmmm......
Reskamraten har nyss provat sina Dompti-myssockor i världens fulaste färger, men de fyllde sin funktion på det kalla golvet.
Svensk teve har vi fått igång och snart är det Shetland.
Imorron är en ny solig dag i antågande, enligt väderprognosen.......
 
Det är en bit ner till gatan......
 
"Kollegor" in action vid vårt hus.
 
Gårdagens delikata kinamåltid.....
 
Närbild på piren i förmiddagsljus, där ska vi promenera nån dag.....
 
"Sticknings-utsikt"........eller frukostbakgrund, bara att välja.
 
"Manikyr-demonstration" och erbjudande om inköp av Jordanskt salt som polermedel.
 
Leklandet hoppade vi över.....
 
....men inte lunchen.
 
Hej......vem är du då?
 
Här är alla mina kassar....
 
.....och så vår "hemmawokade" kvällsmat.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0