Det "sket sig" direkt......

.....med tekniken. Första dagen efter semestern blev inte mycket gjort efter klockan tio, för då tog datauppkopplingen semester helt sonika. Medan jag var borta bytte företaget telefonoperatör och innan vi fick igång min linje, ringde det bara till chefen. När den sen efter mycket pillande kom igång, hade ringsignalen för inkommande samtal försvunnit. Ingen support kunde hjälpa till med detta och då datanissarna skulle guida för åtgärd av problemet, ballade hela alltet ur istället. Ingen telefon, ingen mail då kan man inte göra särskilt mycket i mitt jobb.
Tur jag hann arbeta undan det lättare registreringarbetet tidigt imorse, då chefen fick svara på samtalen istället för mig. Vid halv fem sa han att jag lika bra kunde åka hem. Hade ju ändå ingen nytta av mig, mer än som publiksällskap vid skärmen. Runt halv sex fungerade iallafall telefonen igen...messade han, men om den fortfarande är ljudlös får vi vänta med till imorron för att få veta. Spänningen är OOOOlidlig.....
På lunch var jag och gjorde ett stick i armen, så får vi se om det förbättrat sig sedan sist då jag var förkyld vid provtagningen.
Lite mat fixade jag på hemvägen, så nu ekar det inte i kylen längre. Fläsk och bruna bönor fixar Inga till boxen och snart är min kvällsmatskorv stekt. Maken dyker upp senare under kvällen, kanske efter att arbetande folk bör ha gått till sängs.
 
Det är fortfarande ljust numera, då man är på hemväg från jobbet....
 
.....och där ligger "sommarstugorna" vid sjökanten, som ett pärlband i solnedgången.
 
Solnedgången förevigad hemma på verandan, då jag tog ner julbelysningen.
 
Och därnere i Strandstaden fortsätter saneringsarbetet av jorden, efter forna tiders sågverk.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0