Jag har hittat......

....ett ställe på nätet där man kan beställa Rohde-tofflor, äntligen! Inte den modell som jag haft förut riktigt, men helt ok verkar de nya vara ändå. Beställde i tisdags kväll och då jag kom hem från jobbet idag stod ett jättebrev och väntade på köksbordet, ett som f.d. kollegan varit inne med på sin postrunda. Jag provar nu det ena paret och hoppas att de ska vara lika bra som "di gamle". Inte var de gratis men kostade dock ej heller skjortan, så det får jag vara nöjd med så långt. 
Maken har varit hos optikern idag och kom bort till mig för smakråd på bågar. Han har tänkt sig två par, då det ena paret (till datorsittandet) var i praktiken nästan gratis. Iallafall satt i sitt sammanhang, eftersom det bara var bågarna till dom som han fick betala (glasen var visst gratis).
Vi har väl inte riktigt samma smak kan väl sägas, men han lyssnar nog.......iallafall då han kan få ta "de fula" till datorvarianten (hahaha).
Jag shoppade loss i fiskaffären på lunchen så till kvällsmat har vi smällt i oss varsin räkmacka och imorron till frukost firar vi med räkbakelser. Sen kommer även ett annat födelsedagsbarn på elva-frukost, bonusdottern från Hörnebo. Vi delar nämligen systerligt på samma dag.
Då bjuds det på något annat, eftersom hon inte kan äta räkor utan att få ont i magen (stackars). Men det finns väl annat och hon lät hälsa, "att hon INTE bantade".
Min plan är att få kaffe och "bakelse" på sängen, därför tog jag semester med hänsyn till att pensionären inte skulle behöva gå upp före sex. Framåt nio blir väldigt lagom känns det som......
Inga har också ledigt imorron, så det blir dagens lunchbuffé på Tibros bästa thairestaurang lite senare......
Sist men inte minst.....SÅ ÄR DET JU FREDAG!
Nu blir det apelsin........
 
Första påskliljorna för året har slagit ut, blir nog lite mer påskpynt än detta så småningom och glöggen kanske ska ställas undan....eller drickas upp.
 
Gris-samlare som jag är, kunde jag inte motstå en kökshandduk med detta motiv igår.
 
Nädå, den var det inget fel på.......
 
....inte dom här heller som det verkar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0